Lundia

Inloopkast ideeën

Eigenlijk zijn inloopkasten altijd maatwerk. Elke ruimte is weer anders en de perfecte inloopkast is voor iedereen verschillend. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Wij helpen jou graag met wat inloopkasten ideeën.

large-Lundia_schuifdeuren_detail-schoenenplanken

Inloopkasten voor de slaapkamer

Veel inloopkasten worden geplaatst in de slaapkamer en sommige geluksvogels hebben de luxe om een aparte kamer volledig in te richten met een inloopkast. Hoe dan ook, de inloopkasten van Lundia kunnen passend gemaakt worden voor iedere ruimte, voor elke situatie en voor alle wensen.

Heb je een wat kleinere slaapkamer, maar wil je toch een inloopkast? Vul dan een hele wand met een inloopkast. Een goed voorbeeld van een inloopkast waar je dat mee kunt doen is de garderobekast met bruin interieur. Door een hele muur met een kast te vullen, kun je ontzettend veel kleding, schoeisel en accessoires kwijt. Misschien is het in jouw slaapkamer flink passen en meten om een kast én bed kwijt te kunnen. Doordat de inloopkast geen deuren nodig heeft, bespaar je ruimte. Nog een voordeel: door de juiste wand volledig te bedekken met een inloopkast oogt de slaapkamer groter. Win-winsituatie!

Bekijk de collectie inloopkasten

Inloopkasten schuine wand

Een schuine wand in een kamer is vaak lastig. Je kunt er geen normale kast tegenaan plaatsten, want dan verlies je veel kostbare ruimte. Om alle centimeters goed te benutten is het plaatsen van een inloopkast tegen de schuine wand een goede oplossing. Bij Lundia kunnen de inloopkasten helemaal op maat gemaakt worden. Zo is het ook mogelijk om met precies maatwerk de inloopkast passend te maken voor een schuine wand. Kijk met onze expert naar alle mogelijkheden en ontwerp jouw ideale kast!

Zoek een Lundia verkooppunt
inloopkast-op-maat-met-open-indeling-lundia-kasten-op-maatjpg

large-Lundia_schuifdeuren_detail-schoenenplanken

Inloopkasten inrichting

De inloopkasten van Lundia hebben eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je ook de inrichting van de inloopkast zelf bepalen. Ga voor veel legplanken of juist veel hangruimte voor optimale opbergruimte. Wil een kast die ook rust in de ruimte creëert? Kies dan voor laden of deuren als inrichting van de inloopkast. Zo is de inhoud van de kast niet zichtbaar, mooi afgedekt en één geheel.

Inloopkasten voorbeelden

Dat er zoveel opties zijn is natuurlijk heerlijk, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je met al die inloopkast ideeën door de bomen het bos niet meer ziet. Om de talrijke mogelijkheden te bespreken staan de adviseurs van de Lundia winkel klaar. Zij nemen uitgebreid de tijd om alle wensen uit te werken. En wil je vast wat voorbeelden van inloopkasten zien? Bekijk dat eens ons aanbod om wat ideeën op te doen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en wat past bij jouw wensen en stijl.

Bekijk de collectie inloopkasten

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.