Lundia

Kledingkast schuifdeur

Ben jij op zoek naar een nieuwe kledingkast? Laat je verrassen door onze nieuwe lijn in kledingkasten! De kleding die jij elke dag draagt moet je een plek geven die het verdient!

small-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit

Wat voor kledingkast zoek je?

Het is tijd om op kastenjacht te gaan! Wat past binnen jouw smaak? Doe je mee met de trends en kies je voor een open kast? Of heb je de ruimte voor een inloopkast? Zoek je een kledingkast met veel vakken of juist een kast met schuifdeuren? Bij Lundia is het aanbod kledingkasten erg breed, je slaagt gegarandeerd! Wil je liever een kledingkast op maat die precies is afgestemd op jouw wensen? Ook dat kan bij Lundia!

Van goedkope kledingkast tot complete inloopkast

Neem een kijkje bij het aanbod kledingkasten van Lundia. Je kunt een kast altijd geheel samenstellen naar jouw wens! Met de kledingkasten van Lundia haal je altijd een duurzaam en kwalitatief hoogstaand product in huis. Daarnaast ontvang je bij ons altijd 10 jaar garantie!

Bekijk de collectie kledingkasten

Kledingkast met schuifdeur

Stel je eigen kledingkast samen met een kledingkast met schuifdeur. Kies je voor 2-, 3-, of 4-schuifdeuren? En welke kleur wil je de schuifpanelen geven? Door de grote schuifpanelen oogt een kledingkast met schuifdeur altijd overzichtelijk en ruim.

Kledingkast met draaideur

De kledingkast met draaideur is, net als de kledingkast met schuifdeur, zelf samen te stellen met 2, 3, 4 of meer deuren. Ook kleur, handgrepen en afwerkingen kun je bij de draaideur geheel zelf samenstellen.

Om de talrijke mogelijkheden te bespreken staan de adviseurs van de Lundia winkel klaar. Zij nemen uitgebreid de tijd om alle wensen uit te werken.

Bekijk alle kledingkasten
web-Helder&Verfijnd_leeg

web-slimvanbinnen_leg

Inloopkledingkast

Met de inloopkledingkasten van Lundia wordt je kast een ruimte om in weg te dromen. Zie je het al voor je? Al je kleding, beddengoed en schoenen netjes gesorteerd in één prachtige opbergruimte. Hoe je de kast praktisch inricht kan je helemaal zelf bepalen. De inloopkast is namelijk volledig zelf samen te stellen.

Bekijk alle inloopkasten

Lundia

Bekijk ook onze kledingkasten

Populaire kledingkasten:

Kledingkast op maat
Kledingkast met schuifdeuren
Kledingkast zwart
Kledingkast wit
Kledingkast schuifdeur (mogelijkheden)