Design op maat gemaakt

Lundia

Nuvola

Lundia introduceert met Nuvola een kastenprogramma waar zowel maatwerk als modulaire kasten mogelijk zijn.

tv-kast-op-maat-detail-lundia-kasten-op-maat

Uw kast die perfect past


Lundia Nuvola is een kastsysteem dat zowel standaard maten als maatwerk kent. Voor iedere ruimte het juiste meubel. Breedte, hoogte en diepte worden zelf gekozen, afgestemd op het persoonlijk gebruik en de eigen omgeving.

Voor iedere ruimte een kast op maat. Altijd met praktische oplossingen en een aanwinst voor het interieur. Van multifunctionele werkplek, inloopkast tot wandkast met ruimte voor de TV. Bekijk onze voorbeelden.

Klik hier voor meer informatie over Nuvola kasten op maat.

Bekijk alle mogelijkheden
Lundia-nuvola-Dressoir-op-maat

​Design tot in detail


  • Hoogstaand, kwalitatief design
  • Voor elke ruimte een kast; van multifunctionele werkplek, inloopkast tot wandkast met ruimte voor de TV en & Sonos
  • Op maat gemaakt: géén standaard maten
  • Keuze uit vele accessoires boekentrap, TV-element, Led verlichting en méér
  • Passende afwerking: hoogglans of mat gelakt. Fineer of melamine
  • Leverbaar met deuren: laden, kleppen en schuifdeuren
  • Functioneel van binnen, prachtig van buiten
Bekijk alle mogelijkheden
Lundia garderobekast met werkplek op maat

Bekijk de verschillende Nuvola kasten


Voor iedere ruimte een kast op maat. Dat is Nuvola. Altijd met praktische oplossingen en een aanwinst in uw interieur. Boekenkast in alle soorten en maten. Met of zonder trap, of toch met ruimte voor de TV? Leverbaar met deuren, laden, kleppen en schuifdeuren. Hoogglans of mat gelakt. Fineer of melamine. Voor ieder interieur een passende afwerking.

Nuvola biedt ook oplossingen voor combinatie meubelen. Een lowboard met daar aan vast een boekenkast met in het midden een TV-paneel bijvoorbeeld. Of een garderobekast met een werkplek in het middengedeelte. Niet direct voor de hand liggend maar bovenal praktisch en design puur sang. Boven de deur door, onder een raam of liever een hoekopstelling?

Bekijk alle mogelijkheden
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia tv kast op maat

Een opbergoplossing, een kast op maat dus.


Dat is een veel gehoord antwoord van onze klanten op de vraag van onze adviseurs wat hun die dag heeft doen besluiten ons te bezoeken. Het antwoord van onze klanten zou eenvoudig “hebben we” kunnen zijn maar dat doen we niet.


We willen graag de beste oplossing bieden, daarom stellen we vragen en luisteren wij naar uw antwoorden. Zo komen we tot uw kast. Dat begint bij het invullen van het formulier. Daarna nemen wij contact op om samen toe komen tot uw ultieme kast, wanneer het u schikt.

Offerte aanvragen
kasten-op-maat-thuisadvies-lundia-kasten-op-maat

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.