Lundia

Laminaat in Drachten

Op zoek naar laminaat in Drachten? Het assortiment Lundia laminaat is te bewonderen bij Karwei in Drachten. Het laminaat van Lundia vormt de basis voor je interieur, is erg duurzaam en slijtvast. Laat je inspireren en ontdek de collectie laminaat bij Karwei in Drachten!

large-Lundia E&E Landelijk binnendeur levi sanne

Laminaat vind je bij Karwei in Drachten

Laminaatvloeren zijn enorm populair vanwege hun natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Dankzij de grote variatie aan kleuren en stijlen, past laminaat van Karwei uit Drachten in ieder interieur. Bovendien is een laminaatvloer geschikt voor vloerverwarming.

Lundia biedt laminaatvloeren die kleur- en slijtvast zijn en weinig onderhoud vergen. Ons laminaat heeft een lange levensduur en is voorzien van het FSC-keurmerk, dat noemen wij dubbel duurzaam! Kom de complete collectie laminaat bewonderen bij Karwei in Drachten!


Bekijk alle laminaat vloeren
Lundia

Laminaat winkel in Drachten

Ontdek zelf welke vloer bij jou past

Met de Lundia laminaatkiezer bepaal jij zelf welke vloer bij jouw stijl en interieur past! Snel en gemakkelijk.

Lundia

Laminaat tips & inspiratie van Karwei Drachten

large-Lundia_laminaat_Eerlijk-en-eigentijds+model

Laminaat leggen

Lundia laminaat is gemakkelijk te leggen door het speciale click systeem. Geniet snel van je nieuwe laminaatvloer. Bekijk hier de instructiefilm en het stappenplan voor het leggen van onze collectie Lundia laminaat. Ook bij Karwei in Drachten staan laminaat specialisten klaar om jou van het beste advies te voorzien!

Bekijk de instructie laminaat leggen online of kom naar Karwei in Drachten. De Lundia laminaatspecialisten staan daar voor je klaar!

Instructie laminaat leggen
Lundia

Laminaat specialist in Drachten

Karwei is de Lundia laminaatspecialist in Drachten

Kom naar Karwei in Drachten voor het beste advies op het gebied van laminaat. De Lundia laminaat specialisten helpen je graag bij jouw keuze. Samen vinden we de voor jou perfecte laminaatvloer die helemaal aansluit op jouw wensen. Maak je interieur compleet en kies voor laminaat van Lundia.

Contactgegevens van Karwei in Drachten

Karwei Drachten
Drachten
Florijn 2
9207 MA

large-Lundia_laminaat_Eerlijk-en-eigentijds+model

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.