Een echte moderne klassieker

Lundia

Original Dressoir

De combinatie van opbergen en etaleren. Lundia Original maakt het mogelijk. In alle maten, stijlen en kleuren verkrijgbaar.

DSC08306-2

Opbergen en etaleren


Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen dressoir samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, kleppen, laden, grepen en kleur. Een uniek dressoir dat aansluit bij uw wensen en passend bij uw smaak en interieur is. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

Onze adviseurs helpen u graag online om het ideale dressoir samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma's maakt de adviseur een schets van uw dressoir. U ziet direct het resultaat. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Online Advies

Ontwerp zelf en bestel online

Lundia Original bestel je gemakkelijk in onze vernieuwde webshop!

Laat je inspireren, bestel een kast of ontwerp je droomkast helemaal zelf met onze kastconfigurator.

Liever hulp van een expert? Via onze webshop kun je gratis een online adviesgesprek inplannen. In deze online afspraak ontwerpt onze adviseur geheel vrijblijvend een kast naar jouw wensen.

Shop online
lundia-original-naturel-wandkast-detail
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.