Strak en eenvoud

Lundia

Modern Interieur

Een modern interieur is geschikt voor elk huis. Kies voor strakke lijnen en rechte profielen. Bij Lundia ben je aan het juiste adres als je meubels zoekt voor een modern interieur!

modern interieur

Kenmerken van een modern interieur

Een modern interieur bestaat uit strakke lijnen en rechte profielen. Een voorbeeld hiervan is de moderne binnendeur van Lundia.

Maar er zijn nog meer producten die goed passen binnen een modern interieur. Kies bijvoorbeeld voor staal, beton en leer wat op diverse plekken in je interieur kan terugkomen. Het is ook leuk om rustieke onderdelen in je huis terug te laten komen. Misschien kun je wel een originele bakstenen muur in je woning terug laten komen? Kies in ieder geval weloverwogen en uitgebalanceerde ontwerpen voor je moderne interieur. En de kleuren die je kunt laten terugkomen in de verschillende meubels? Wit, zwart, grijs en bruin zijn dé kleuren in een modern interieur.

Bekijk de moderne binnendeuren

Moderne schuifdeurkasten

Naast de moderne binnendeuren die perfect passen in een modern interieur, hebben we bij Lundia ook een mooi aanbod schuifdeurkasten voor jouw moderne interieur. Onze moderne schuifdeurkasten zijn elegant en super eenvoudig. Juist door de eenvoud kun je de strakke lijnen die zo goed passen bij een modern interieur hier perfect mee doorvoeren.

Bekijk de schuifdeurkasten
large-Lundia O&B industrieel deuren schoolbord-model-zingend

Bekijk ook Open & Bewust

Houd je van een modern interieur? Dan vind je de schuifdeuren en binnendeuren uit de collectie Open en Bewust ongetwijfeld ook interessant!


Of past een andere stijl beter bij jou?