Helder & Verfijnd

Lundia

Scandinavisch Interieur

Een Scandinavisch interieur is hip! Wil jij dat eenvoud en functionaliteit centraal staan in jouw woonstijl? En wil je lichte pasteltinten combineren met natuurlijke producten? Kies dan voor een Scandinavisch interieur!

small-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit

Welke kleur kies je in een Scandinavisch interieur?

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door lichte kleuren. In Scandinavië is het in de winter al vroeg donker, de lichte kleuren zorgen er voor dat men niet hele dagen in het donker zit. Je kunt het beste starten met een lichte basiskleur op bijvoorbeeld de muren. Breid het geheel langzaam uit met aanvullende zachte accentkleuren!

Typische kenmerken van een Scandinavisch interieur

Een van de elementen waar wij zo'n fan van zijn bij deze stijl is het hoofdproduct van Lundia: hout! In Scandinavië houden ze er van om de natuur in huis terug te laten komen, en hoe kan dat nou beter dan met hout. Wist je dat nagenoeg alle producten van Lundia ook van hout zijn? Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod binnendeuren!

Bekijk binnendeuren van Lundia

Een scandinavische vloer in huis

De lichte kleuren op de muur en in je meubels kun je ook heel goed toepassen op de vloer die je hebt liggen. Een lichte laminaatvloer is een hele goede toevoeging aan je interieur als je een Scandinavisch uiterlijk wilt creëren. Een lichte laminaatvloer laat je ruimte leven! De laminaatvloeren van Lundia zijn van hoge kwaliteit, je kiest hoe dan ook voor een product waar je lang van zult genieten.

Ben je benieuwd naar het aanbod lichte laminaatvloeren van Lundia? Bekijk het hieronder en durf die stap te nemen naar een ultiem Scandinavisch interieur!


Lichte laminaatvloeren van Lundia
scandinavische witte vloer 2

Een Scandinavische deur in huis?

Ben je op zoek naar meubels voor een Scandinavische woonstijl? Neem dan een kijkje bij onze collectie Helder en Verfijnd. De strakke lijnen en geometrische vormen, samen met de lichte kleuren en het houten karakter, zijn de beste toevoeging op jouw Scandinavische woonstijl!


Of past een andere stijl beter bij jou?