Lundia

Voordeuren

Een mooie en goede voordeur is essentieel voor het aanzicht en de stijl van jouw huis.

Voordeur klassiek

Voordeur kopen bij Lundia: de eye-catcher voor je huis

Het kopen van een voordeur is een leuke klus. Je kunt de stijl die je jouw huis wilt meegeven goed laten zien of extra benadrukken! Een voordeur moet letterlijk uitnodigen om binnen te komen. Lundia biedt een ruim assortiment voordeuren. Wat voor stijl je huis ook heeft, je vindt zeker een model dat past. Wil je een voordeur van Lundia kopen? Dan koop je altijd een product dat FSC gecertificeerd is, de deur gaat dus lang mee!

Bekijk alle voordeuren

NIEUW: isolerende voordeuren met isolatieglas

Lundia voordeuren met het Slim en Zuinig logo hebben een unieke isolerende kern. Hiermee houd je de warmte binnen en de kou buiten. Je maakt je isolerende voordeur af met één van onze bijpassende veiligheidspakketten.

Bij elke Slim en Zuinig voordeur kun je kiezen voor de Lundia Compleet service. Wij nemen dan alles voor je uithanden: inmeten, aflakken en afhangen!

Benieuwd naar het assortiment?

Bekijk alle isolerende voordeurenLundia Slim & Zuinig banner-
Lundia_voordeur_isolatie

Lundia Compleet

Weet je niet hoe je je nieuwe voordeur moet aflakken en afhangen? Kies dan voor de service Lundia Compleet en laat ons alles uit handen nemen!

Het enige wat jij hoeft te doen is een nieuwe voordeur uit te kiezen. Je maakt 'm helemaal compleet, inclusief veiligheidspakket. Nadat jij hebt aangegeven welke RAL-kleur je het mooiste vindt voor jouw nieuwe voordeur gaan wij voor je aan de slag. We regelen alles voor je!

Meer informatie
Lundia

Welke voordeur past bij jou?

Kies een voordeur, precies naar jouw smaak!

De Lundia deurdesigner kan jou goed helpen met het samenstellen van de perfecte voordeur!

Deurmaat stappenplan

Voordeuren stappenplan

Wat moet je uitzoeken voordat jij een nieuwe voordeur koopt? Hoe zorg je voor een zo compleet mogelijk pakket?

Laat ons je alles vertellen over welke stappen je dient te doorlopen aan de hand van ons stappenplan.

Het leukste aan het samenstellen van jouw nieuwe voordeur is, dat je zelf bepaalt hoe de nieuwe voordeur eruit gaat zien!

Laat stappenplan zien!

Extra slot of andere toevoegingen aan je voordeur?

Met een voordeur van Lundia kies je gegarandeerd voor een veilige oplossing. Onze voordeuren zijn voorzien van een extra veilige kerntrekbeveiliging. Dankzij deze toevoeging is de cilinder van de voordeur goed beschermd tegen bijvoorbeeld uitboren en uittrekken. Kies je voor deze beveiliging, dan is een extra slot eigenlijk niet meer nodig. Wil je extra veilig wonen? Bekijk dan onze veiligheidspakketten.

Ga naar veiligheidspakketten

Brievenbuspakketten

Een voordeur is geen voordeur zonder brievenbus! Bij Lundia kies je altijd een brievenbus die goed past bij het deurbeslag. Tip: bestel bij je nieuwe voordeur ook een brievenbuspakket! Dan voorziet Lundia de voordeur direct van een briefsleuffrezing en de juiste patentboringen.

Ga naar brievenbuspakketten

Lundia veiligheidspakketten