Lundia

Voordeuren

Je denkt er niet vaak aan, maar een mooie en goede voordeur is essentieel voor het aanzicht en de stijl van jouw huis

Voordeur klassiek

Voordeur kopen bij Lundia: de eyecatcher voor je huis

Het kopen van een voordeur is een leuke klus. Je kunt de stijl die je jouw huis wilt meegeven goed laten zien of extra benadrukken! Een voordeur moet letterlijk uitnodigen om binnen te komen. Lundia biedt een ruim assortiment voordeuren. Wat voor stijl je huis ook heeft, je vindt zeker een model dat past. Wil je een voordeur van Lundia kopen? Dan koop je altijd een product dat FSC gecertificeerd is, de deur gaat dus lang mee!

Bekijk alle voordeuren

De voordelen van een houten voordeur ten opzichte van een kunststof voordeur

Bij ons kun je kiezen tussen goed, beter en best! En daarom verkopen wij alleen voordeuren van hout. Houten voordeuren zijn extreem duurzaam dankzij het unieke FSC hout dat Lundia bij al haar voordeuren gebruikt. Een houten voordeur is een natuurproduct en ziet er een stuk mooier uit, is goed aan te passen naar jouw voorkeuren en heeft een hoge isolatiegraad! Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze hieronder:

Bekijk de voordeuren

landelijke_voordeuren
Lundia

Welke voordeur past bij jou?

Kies een voordeur, precies naar jouw smaak!

De Lundia deurdesigner kan jou goed helpen met het samenstellen van de perfecte voordeur!

Deurmaat stappenplan

Voordeuren stappenplan

Wat moet je uitzoeken voordat jij een nieuwe voordeur koopt? Hoe zorg je voor een zo compleet mogelijk pakket?

Laat ons je alles vertellen over welke stappen je dient te doorlopen aan de hand van ons stappenplan.

Het leukste aan het samenstellen van jouw nieuwe voordeur is, dat je zelf bepaalt hoe de nieuwe voordeur eruit gaat zien!

Laat stappenplan zien!

Extra slot of andere toevoegingen aan je voordeur?

Met een voordeur van Lundia kies je gegarandeerd voor een veilige oplossing. Onze voordeuren zijn voorzien van een extra veilige kerntrekbeveiliging. Dankzij deze toevoeging is de cilinder van de voordeur goed beschermd tegen bijvoorbeeld uitboren en uittrekken. Kies je voor deze beveiliging, dan is een extra slot eigenlijk niet meer nodig. Wil je extra veilig wonen? Bekijk dan onze veiligheidspakketten.

Ga naar veiligheidspakketten

Brievenbuspakketten

Een voordeur is geen voordeur zonder brievenbus! Bij Lundia kies je altijd een brievenbus die goed past bij het deurbeslag. Tip: bestel bij je nieuwe voordeur ook een brievenbuspakket! Dan voorziet Lundia de voordeur direct van een briefsleuffrezing en de juiste patentboringen.

Ga naar brievenbuspakketten

Lundia veiligheidspakketten
Lundia_voordeur_isolatie

Lundia Compleet

Vind je het lastig om de juiste voordeur te kiezen? Of weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan voor de service Lundia Compleet en laat ons jou alles uit handen nemen!

In overleg kiezen we samen een voordeur uit en bespreken we de mogelijkheden van een veiligheidspakket. Nadat jij hebt aangegeven welke kleur je het mooiste vindt op jouw nieuwe voordeur gaan wij voor je aan de slag. We regelen alles voor je!

Meer informatie