Lundia

Achterdeuren

Een mooie achterdeur van Lundia past niet alleen goed bij de stijl van je huis, maar helpt ook tegen inbraak! Bekijk de mogelijkheden van het Lundia veiligheidspakket hieronder.

Achterdeur_accessoires

Achterdeur kopen bij Lundia: veilig en in jouw stijl

Ben je op zoek naar een nieuwe achterdeur? Bij het uitzoeken van een nieuwe achterdeur kun je de stijl die je in en rondom je huis wilt laten zien, goed doortrekken. Een achterdeur heeft vaak een mooie raampartij, hierdoor kun je heerlijk naar buiten kijken! Het aanbod van Lundia achterdeuren is heel divers, je vindt in elke stijl een passend model! Extra voordeel van een achterdeur van Lundia is het FSC certificaat; elke deur is duurzaam en gaat zeer lang mee!

Bekijk alle achterdeuren

Een houten achterdeur voor elke woning

Lundia maakt jouw huis nog mooier! De achterdeuren die Lundia verkoopt zijn altijd van het beste FSC hardhout of vurenhout gemaakt. We verkopen onze achterdeuren in drie verschillende soorten kwaliteit. Zo koop je altijd een product dat past bij de wensen die jij hebt! Benieuwd wat voor houten achterdeuren Lundia jou kan bieden? Bekijk de collectie!

Houten achterdeur met glas

Het handige aan een achterdeur met glas is dat je er hoe dan ook doorheen kunt kijken. Bij Lundia kun je kiezen uit blank glas en draadglas. Mocht je wel door je achterdeur willen kijken, maar een beetje extra veiligheid wensen, dan is draadglas een absolute aanrader!

Bekijk de achterdeuren
Lundia_dubbele_achterdeurenpakket
Lundia veiligheidspakketten

Extra beveiliging van je achterdeur?

Beveilig je huis goed tegen inbraak via je achterdeur. De meeste inbraken in Nederland vinden namelijk via de achterdeur plaats. Daarom bieden we een speciaal pakket voor onze achterdeuren. Het Lundia veiligheidsbeslag voor achterdeuren is voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken. Een extra slot is zo niet meer nodig. Wens je extra veiligheid? Bekijk dan onze veiligheidspakketten:

Ga naar veiligheidspakketten

Lundia Compleet

Wil je liever weinig omkijken hebben naar het uitzoeken en regelen van de juiste achterdeur? Bekijk dan de mogelijkheden van Lundia Compleet!

Nadat jij een achterdeur hebt uitgekozen geef je bij ons aan welke kleur je mooi vindt en wat voor veiligheidspakket je wilt. Daarna gaan wij voor je aan de slag en hoef jij niks meer te doen! Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan snel meer!

Meer informatie
Lundia buitendeur isolatie

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.