Lundia

Veiligheidspakketten

De beste beveiliging voor je woning!

Een op elkaar afgestemd veilig pakket!

Kies één van de Lundia veiligheidspakketten en maak je deur veilig en mooi! Je kunt kiezen uit aluminium, RVS, zwart en messing deurbeslag. Een op elkaar afgestemd pakket dat altijd past op je nieuwe Lundia buitendeur.

Een veiligheidspakket bestaat uit:

 • Deurbeslag: SKG*** veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
  Dit beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken. De beste beveiliging voor je woning.
 • Driepuntssluiting: sleutelbediend of krukbediend
  Bij zwart deurbeslag ontvang je een zwarte driepuntssluiting. Bij de Lundia Compleet service monteren wij altijd een gegalvaniseerd sleutelbediende driepuntssluiting.
 • 4 scharnieren met dievenpen: AXA veiligheidsscharnieren
  Deze hebben een ingebouwde dievenpen. Meer werk voor inbrekers, minder kans op inbraak. Bij zwart veiligheidsbeslag ontvang je zwarte scharnieren. Bij de Lundia Compleet service monteren wij altijd gegalvaniseerde veiligheidsscharnieren.
 • Alle boringen en frezingen
  Boringen: driepuntssluiting, armschaven en veiligheidsbeslag (met uitzondering van scharnierinkrozingen). Frezingen: 1. krukgat, 2. cilindergat, 3. gaten voor patentbouten.

Veiligheidspakketten voordeuren

Kies uit één van onderstaande veiligheidspakketten (inclusief driepuntssluiting, veiligheidsscharnieren en boringen en frezingen in je voordeur).

Een roosterdeur?
Voor roosterdeuren Xavier en Wouter kun je kiezen uit de volgende pakketten: LVP 125 Aluminium, LVP 320 RVS, LVP 345 Zwart en LVP 525 Messing. Het draairaam kun je dan gewoon openen.

Veiligheidspakketten achterdeuren

Onderstaande veiligheidspakketten zijn geschikt voor achterdeuren, achterdeuren basis en vuren zijn uitgezonderd. In de veiligheidspakketten voor achterdeuren zit kruk-kruk deurbeslag. Je achterdeur bedien je dan met een deurkruk. Kies uit zwart, aluminium of RVS.

Lundia Compleet

Een nieuwe voordeur, maar dan? Met de Lundia Compleet service nemen wij alle lastige klussen voor je uit handen. Jij hoeft alleen een mooie buitendeur met glas en een veiligheidspakket te kiezen. Bepaal gelijk een mooie kleur en wij zorgen dat jouw buitendeur perfect in je woning komt te hangen!