Lundia

Achterdeuren

Een mooie achterdeur van Lundia past perfect bij de stijl van je huis en helpt inbraak te voorkomen.

Achterdeur Mick Lundia

Achterdeur kopen bij Lundia: veilig en in jouw stijl

Ben je op zoek naar een nieuwe achterdeur? Bij het uitzoeken van een nieuwe achterdeur kun je de stijl die je in en rondom je huis wilt laten zien, goed doortrekken. Bij een achterdeur kun je zelf de hoeveelheid glas kiezen, van één groot glasoppervlak tot diverse roedeverdelingen! Het aanbod van Lundia achterdeuren is heel divers, je vindt in elke stijl een passend model.

Nieuw! Industriële achterdeur Mick

Maak jouw industriële woonstijl helemaal af met achterdeur Mick. Deze industriële achterdeur maak je compleet met een bijpassend beslagpakket, speciaal ontwikkeld voor de smalle stijlen van de achterdeur.

Bekijk alle achterdeuren

NIEUW! Isolerende achterdeuren met HR++ glas

Met de Slim en Zuinig isolerende achterdeuren houd je de warmte binnen en bespaar je flink op je stookkosten. Door de schuimvulling en het Hoog Rendement ++ glas hebben deze deur en een extreem hoge isolatiewaarde.

Het HR++ isolatieglas is dubbel glas met een verbeterde coating en een edelgasvulling waardoor je achterdeur volledig geïsoleerd is. Maak jouw isolerende achterdeur helemaal af met een bijpassend veiligheidspakket voor optimale beveiliging.

Houd in de winter de warmte binnen en zomers je huis lekker koel!

Bekijk alle isolerende achterdeuren
Lundia_achterdeuren
Lundia veiligheidspakketten

Een veilige achterdeur

Beveilig je huis goed tegen inbraak via je achterdeur. De meeste inbraken in Nederland vinden namelijk via de achterdeur plaats. Daarom bieden we een speciaal pakket voor onze achterdeuren. Het Lundia veiligheidsbeslag voor achterdeuren is voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken. Een extra slot is zo niet meer nodig. Wens je extra veiligheid? Bekijk dan onze veiligheidspakketten:

Ga naar veiligheidspakketten