Lundia

Aflak

Jouw Lundia opdek binnendeuren strak in de lak!

De aflakservice die jou een hoop werk bespaart

Je hebt met veel zorg en aandacht een nieuwe deur of wellicht meerdere nieuwe deuren uitgezocht. Veel mensen kopen een deur met glas, vanwege de vele voordelen en effecten van een glasdeur. En nu wil je dat je deur(en) mooi strak in de lak komen.

Deur aflakken: zelf doen of uitbesteden?

Uiteraard kun je hier zelf een hele eer aan behalen en wij gaan ervan uit dat jij dat ook heel goed kan. Laat je adviseren door de verfspecialist betreft materiaal en verf en gun jezelf de tijd! Maar het kan ook anders. Laat ons jouw opdekdeur aflakken in een watergedragen zijdeglans lak. Wij hebben tien fraaie ralkleuren voor je uitgezocht. Mooi en makkelijk!

Wij adviseren om deuren met verschillende laksoorten niet onderling te combineren. In verband met glansgraad en mogelijk kleurverschil. Daarbij speelt lichtinval ook een rol in de beleving van de kleur.

Voor het beoordelen van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08 -04.

Aflakservice
Lundia Aflakservice

Welke binnendeuren?

De opdekdeuren uit de Stoer en smaakvol serie (m.u.v. Aafje, Bente en Lobke) en de Authentiek en sierlijk serie, de Elegant en toegankelijk serie, de Eerlijk en Eigentijds serie (m.u.v. Emma en Fleur) en de deuren Pierre, Philippe en Morris zijn af te lakken met Lundia’s aflakservice.

Wil je een deur met glas laten aflakken? Dan dien je tevens de glasmontage service te kiezen. Het glas wordt dan meteen netjes in je gelakte deur geplaatst. Is het glas al voorgemonteerd? Dan kan je deur helaas niet door Lundia afgelakt worden.

Prijs:
Je kunt je Lundia deur compleet laten aflakken voor €157,-

Levertijd:

Let op: er komen 6 tot 8 weken extra levertijd bij.

Bekijk alle Lundia binnendeuren

Met Lundia binnendeuren kun je eindeloos variëren om de perfecte stijl te creëren. Bekijk ons assortiment!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.