Lundia

Aflak

Jouw Lundia opdek binnendeuren strak in de lak!

De aflakservice die jou een hoop werk bespaart

Je hebt met veel zorg en aandacht een nieuwe deur of wellicht meerdere nieuwe deuren uitgezocht. Of het nu om een deur met glas of een dichte deur gaat, je wilt je deuren mooi strak in de lak.

Deur aflakken: zelf doen of uitbesteden?

Uiteraard kun je er een hele eer aan behalen door zelf je deur te gaan aflakken. Laat je adviseren door de verfspecialist over het materiaal en de verf en gun jezelf de tijd! Maar het kan ook anders. Laat ons jouw opdekdeur aflakken in een watergedragen zijdeglans lak. Wij hebben tien fraaie RAL kleuren voor je uitgezocht. Mooi en makkelijk!

Wij adviseren om deuren met verschillende laksoorten niet onderling te combineren. In verband met glansgraad en mogelijk kleurverschil. Daarbij speelt lichtinval ook een rol in de beleving van de kleur.

Voor het beoordelen van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08 -04.

Welke binnendeuren?

De opdekdeuren uit de Authentiek en Sierlijk serie, de Elegant en Toegankelijk serie, de Eerlijk en Eigentijds serie (met uitzondering van Emma en Fleur) en de deuren Pierre, Philippe en Morris zijn af te lakken met Lundia’s aflakservice.

Wil je een deur met glas laten aflakken? Dan dien je tevens de glasmontage service te kiezen. Het glas wordt dan meteen netjes in je deur geplaatst. Is het glas al voorgemonteerd? Dan kan je deur helaas niet door Lundia afgelakt worden.

Prijs:
Je kunt je Lundia deur compleet laten aflakken voor €119,- voor een dichte deur en €149,- voor een deur met glas.

Levertijd:
Houd rekening met circa 6 tot 8 weken extra levertijd.

Bekijk alle Lundia binnendeuren

Met Lundia binnendeuren kun je eindeloos variëren om de perfecte stijl te creëren. Bekijk ons assortiment!