Lundia

Opdek binnendeur

Op zoek naar een nieuwe interieurstijl? Opdek binnendeur van Lundia zijn de ideale binnendeuren, omdat ze eenvoudig te vervangen zijn!

Opdek binnendeur in huis

Ben je bezig met het uitzoeken van een nieuwe binnendeur? Dan heb je wellicht al gelezen over de keuze tussen een opdek binnendeur en een stompe binnendeur. Wanneer je kiest voor een opdek binnendeur dan krijg je een deur die gedeeltelijk op het kozijn van de deur valt. Dit is prettig want hierdoor houd je tocht die eventueel door je huis heen gaat nog beter buiten! Je kunt ook kiezen voor een stompe binnendeur, dan valt de deur altijd in het kozijn. Bij Lundia creëer je hoe dan ook altijd een warme woonomgeving dankzij onze binnendeuren, wie wil dat nu niet?

Opdek binnendeur kopen

Lundia biedt een breed assortiment aan opdek binnendeuren. Of je nu een klassieke, of juist een moderne woonstijl hebt, je zit bij Lundia altijd goed! Wil je een opdekdeur kopen? Bekijk dan de collectie:

Bekijk de opdek binnendeuren
stomp_opdek_binnendeur_Lundia

Lundia_opdek_glazen_binnendeur

Glazen opdek binnendeur

Zoek je een opdek binnendeur van glas? Geen probleem! Bij Lundia kun je altijd terecht voor prachtige glazen opdek binnendeuren. De juiste deur is belangrijk voor de stijl die je in huis wilt neerzetten. Wist je ook dat we bij onze collectie aangeven wat voor kwaliteit onze deuren hebben? We geven dit symbolisch weer met sterren en kwasten. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij GammaBepaal de draairichting vooraf!

Ben jij er zeker van dat je een opdek binnendeur wilt kopen? Dit type deur wordt met speciale scharnieren geplaatst, dus bepaal van te voren in welke richting de deur moet draaien. Zo kom je, als je de deur eenmaal in huis hebt, niet voor vervelende verrassingen te staan.

Ook leuk om eens naar te kijken: Lundia print! Kies een binnendeur uit en voorzie deze van een verrassende print. Zo geef je niet alleen een unieke draai aan je binnendeur, maar kies je ook voor een eyecatcher in huis!

Bekijk bij Karwei Bekijk bij Gamma

Lundia_Print_Natuurlijk

Hoe hang je een industriële opdek deur af?

Ben jij helemaal weg van onze industriële deuren en ga jij voor een opdek uitvoering? Bekijk in onderstaande instructievideo hoe gemakkelijk het afhangen is: