Lundia

Opdek binnendeur

Op zoek naar een nieuwe deur voor in jouw interieur? Opdek binnendeuren van Lundia bieden we in elke stijl. Laat je verrassen!

Opdek binnendeur in huis

Ben je bezig met het uitzoeken van een nieuwe binnendeur? Dan heb je wellicht al gelezen over de keuze tussen een opdek binnendeur en een stompe binnendeur. Wanneer je kiest voor een opdek binnendeur dan krijg je een deur die gedeeltelijk op het kozijn valt. Je kunt ook kiezen voor een stompe binnendeur, dan valt de deur geheel in het kozijn. Bij Lundia creëer je hoe dan ook altijd een warme woonomgeving dankzij onze binnendeuren.

Opdek binnendeur kopen

Lundia biedt een breed assortiment opdek binnendeuren. Of je nu een klassieke of juist een moderne woonstijl hebt, je zit bij Lundia altijd goed! Wil je een opdekdeur kopen? Bekijk dan de collectie:

Bekijk alle opdek binnendeuren
stomp_opdek_binnendeur_Lundia

Lundia_opdek_binnendeur

Opdek binnendeur met glas of dichte deur

Zoek je een nieuwe opdek binnendeur? Bij Lundia kun je terecht voor prachtige opdek binnendeuren met glas of juist een dicht model. De juiste deur is belangrijk voor de stijl die je in huis wilt neerzetten.

Bij elke deur geven we de kwaliteit van het model symbolisch aan met behulp van kwasten en sterren. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit.

Bekijk bij Karwei Bekijk bij GammaHoe hang je een industriële opdek deur af?

Ben jij helemaal weg van onze industriële deuren en ga jij voor een opdek uitvoering? Bekijk in onderstaande instructievideo hoe gemakkelijk het afhangen is: