Blogoverzicht

Interieur trend: Botanical

Styling en advies - 28 Maa 2017

Haal het groene van buiten naar binnen! Een trend die al een tijdje zichtbaar is, is de hang naar de natuur. Bij natuur hoort rust, iets wat men steeds vaker probeert op te zoeken en de drukte probeert te ontvluchten. Helaas is niet iedereen is zo rijk met een bos om de hoek, dus om de natuur op te zoeken moeten er alternatieven bedacht worden. Haal daarom de natuur in huis! Groentinten als Peacock, Mindful Mint en Gecko Green staan tegenover zachte blauwgrijsnuances als Clouded Blue en Denim Drift. Door die kleuren te combineren met échte natuurelementen als planten haal je letterlijk de natuur in huis. De natuur staat dus centraal en mag gezien worden!

landelijke binnendeuren


Vooral tropische grote planten in grote potten of hangend aan het plafond zien we veel terug. Combineer deze eyecatchers met rijke materialen zoals fluweel of een bijzonder grafisch behang of vloerkleed. In de prints en accessoires die gebruikt worden mag het thema natuur dan ook in overvloed terugkomen. Denk aan gedroogde bladeren, rotan bijzettafels, kussens met een botanische prints of kleurrijke vlinders. Het mag allemaal!

Natuurlijke materialen

Creëer sfeervolle hoekjes door al het groen te combineren met hout. Hang een bamboe hangstoel met een wollig kleedje op waar je heerlijk in kunt ontspannen en naar je tuin kunt kijken. Zoek jouw rust in de natuurlijke materialen en durf te combineren!

  • Deel dit bericht