Blogoverzicht

Lundia Original Kastconfigurator

Opbergen en kasten - 01 Jan 2023

Je eigen kast ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de Lundia Original kastconfigurator!

Ontwerp stapsgewijs in 3D jouw droomkast met afmetingen, kleuren en onderdelen geheel naar jouw keuze. Of je nou op zoek bent naar een boekenkast, klerenkast of totaal wat anders, het is mogelijk met de Lundia Original kastconfigurator!

Gelijk beginnen met ontwerpen? Klik hier

Kies de juiste afmetingen

Stap voor stap bouw je aan jouw droomkast. Om te beginnen kies je de juiste afmetingen voor jouw kast. Met een ruim aanbod aan hoogtes, dieptes en breedtes is er voor iedere ruimte de geschikte basiskast te ontwerpen. Daarnaast kun je jouw kast nóg breder maken door tot 6 elementen toe te voegen. Voor elk element kun je afzonderlijk de breedte instellen. Hiermee wordt het mogelijk om thuis een hele wand te vullen met Lundia Original.

Lundia Original kastconfigurator

Voeg onderdelen toe

Wanneer de basis staat begint het leukste werk! Namelijk jouw kast afmaken met onderdelen en kleuren!

Wil je jouw verzamelingen een mooie plek geven? Werk dan je kast af met glazen deurtjes. Ben je juist op zoek naar een kast voor bijvoorbeeld op kantoor? Kies dan voor een bureaublad om jouw werkplek compleet te maken. En zo zijn er nog veel meer opties zoals lades, deuren en plinten.

Begin met het ontwerpen van jouw droomkast! klik hier

Kies jouw kleuren

Zodra je jouw gewenste onderdelen hebt toegevoegd kun je kleuren gaan kiezen! Sinds kort hebben wij maar liefst 20 verschillende kleuren in de kastconfigurator. Of je nu houdt van de klassieke blank gelakte Lundia Original kleur of liever een exotische kleur zoals saffraan geel wilt, de keuze is aan jou!

Uiteraard kun je ook ervoor kiezen om kleuren te combineren. Sleep een kleur naar het onderdeel dat je wilt aanpassen, de configurator past het gelijk voor je aan!

Jouw droomkast

Wanneer je helemaal tevreden bent kun je met één druk op de knop jouw kast toevoegen aan je winkelmand. De Lundia Original kast configurator is zo gebouwd dat de kans op ontwerp foutjes minimaal is. Maar, voor de zekerheid kijkt een van onze experts altijd nog even naar het ontwerp voordat deze bij je wordt thuisbezorgd. Zo kom je niet voor ongewenste verassingen te staan tijdens de montage van jouw zelf ontworpen kast!

Twijfel je nog? Sla dan je ontwerp op. Je krijgt van ons gelijk een code waarmee je de volgende keer jouw ontwerp weer kunt terughalen. Zo kun je er eerst nog even rustig over nadenken.

Begin met het ontwerpen van jouw droomkast! klik hier

  • Deel dit bericht