Blogoverzicht

Ontwerp je eigen schuifdeurkast op maat

Opbergen en kasten - 01 Maa 2023

Ontwerp je eigen maatwerk schuifdeurkast helemaal zelf! Sinds kort is het mogelijk om in de Lundia webshop je eigen schuifdeurkast te ontwerpen. Zowel de schuifdeuren als het interieur van de kast is helemaal zelf te bepalen.


Hoe het werkt:


Stap 1: Open de configurator:
De configurator opent vanzelf.

Open Configurator

Stap 2: Kies een start model:
Kies een van de 14 start modellen. Geen zorgen, de kast is in volgende stappen compleet naar wens te maken.Stap 3: Kies de maatvoering:
Begin met het invoeren van de afmetingen (in mm) van jouw kast. Ook wanneer je bijvoorbeeld een schuine wand hebt thuis kun je dit aangeven. De kast wordt helemaal op maat gemaakt.

Stap 4: Bepaal de ombouw:
Komt je kast strak tussen wanden te staan? Dan hoef je hier niks te doen. Komt je kast in een open ruimte te staan? Voeg dan eindpanelen toe om de buitenkant van de kast strak af te werken.

Stap 5: Kies stijl schuifdeuren:
Bepaal hier je schuifdeur model, de kleuren van de deuren, de rails en eventueel bijpassende grepen.

Stap 6: Kies interieur layout:
Bepaal nu de begin indeling van je kast. Je kunt ervoor kiezen om voor een compleet vrije indeling te gaan. In een latere stap kun je onderdelen toevoegen.


Klaar om te ontwerpen?

Maar, je kunt er ook voor kiezen om te starten met een van de voor gebouwde modules. Ook bij deze modules zijn nog extra onderdelen toe te voegen.


Stap 7: Bepaal het interieur materiaal.
Wit? Linnen? Of misschien wel Kashmir? Je bepaalt het zelf!

Stap 8: Bepaal de kleur en afwerking van je kastinterieur:
In deze stap kun je het interieur compleet naar wens opbouwen. Sleep onderdelen naar de gewenste plek in je kast. Verwijder onderdelen door ze uit de kast te slepen.

Met keuze uit onder andere schappen, lades en kledingroedes is jouw kast helemaal naar wens op te bouwen.

Stap 9: Extra opties:
Voeg de final touch toe aan je kast door verlichting toe te voegen.

Stap 10: Bestel of vraag een offerte aan.
Wanneer je schuifdeurkast helemaal af is kun je deze met één klik op de knop toevoegen aan je winkelmand. Heb je liever dat één van onze experts eerst nog even naar jouw ontwerp kijkt, vraag dan een offerte aan. Wij zullen in dit geval contact met je opnemen.


Ontwerp nu je eigen schuifdeurkast


  • Deel dit bericht