Lundia

Buitendeuren

Een perfect aanzicht van je woning? Kies een passende buitendeur en maak het plaatje compleet.

Achterdeur Mick Lundia

De buitendeur: een blikvanger

Een buitendeur is belangrijk in het aanzicht van je woning. Het moet één geheel zijn met jouw huis. Passend bij de stijl van het huis is een mooie buitendeur een echte blikvanger. Het Lundia buitendeuren aanbod is groot van voordeuren tot achterdeuren.

Nieuw!

Industriële achterdeur Mick maakt jouw industriële woonstijl helemaal af. De bijpassende beslagpakketten sluiten perfect aan op de smalle stijlen van de deur.

Bekijk alle buitendeuren

Kwaliteitsdeuren zoals jij wilt

Bij ons kun je kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de buitendeur als de manier waarop de buitendeur is afgewerkt. We geven dit symbolisch weer met sterren en kwasten. Lees er alles over op onze pagina Kwaliteit.

Lundia

Welke buitendeur past bij jou?

Maak je buitendeur zoals je wilt

Onze deurdesigner helpt je met het samenstellen van jouw buitendeur.

Lundia

buitendeur kopen?

Een buitendeur kopen?

Ga je een buitendeur kopen? Dan is de volgorde van de keuzes die je moet maken net iets anders dan bij het kopen van een binnendeur. Zo is het kiezen tussen een stompe deur of opdek deur niet nodig: alle buitendeuren zijn stomp. Het is belangrijk om eerst te weten hoe groot de deur moet zijn. Daarna bepaal je de draairichting van de deur. En let op: dit gaat net iets anders dan bij het bepalen van de draairichting van een binnendeur. Hoe je de draairichting van een buitendeur bepaalt, zie je hieronder in het buitendeuren stappenplan.

Een belangrijke zaak bij een buitendeur is natuurlijk de veiligheid. Daarom kun je kiezen uit verschillende veiligheidspakketten met veiligheidsbeslag. En ga je een voordeur kopen? Dan kun je ook nog een brievenbuspakket kiezen.


Lundia voordeur
Deurmaat stappenplan

Buitendeuren stappenplan

Waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwe buitendeur? Hoe je 'm helemaal compleet maakt?

We helpen je graag en hebben alles voor je op een rijtje gezet in dit handige stappenplan.

Jij bepaalt helemaal zelf hoe jouw nieuwe buitendeur eruit komt te zien!

Laat stappenplan zien!

Veiligheidspakketten

Lundia veiligheidsbeslag voor buitendeuren is voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken. Veilig wonen, dat wil jij toch ook?

Ga naar veiligheidspakketten

Brievenbuspakketten

Maak je buitendeur helemaal af en kies een brievenbus die past bij je deurbeslag. Bestel je je brievenbuspakket gelijk met je voordeur dan voorzien wij deze deur van een briefsleuffrezing en de juiste patentboringen.

Ga naar brievenbuspakketten

Lundia veiligheidspakketten
Lundia buitendeur isolatie

Lundia Compleet

Kies voor de service Lundia Compleet en laat de lastige deurenklus je uit handen nemen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een mooie buitendeur met glas uitkiezen en een veiligheidspakket. Als laatste kies je een mooie kleur en de rest regelen wij voor je. Jouw buitendeur komt perfect in je woning te hangen! Als dat niet fijn is...

Meer informatie