Lundia

Accessoires

Maak je buitendeur helemaal af met een bijpassende brievenbus, een veiligheidspakket en voorkom tocht in huis met een tochtvaldorpel.

Veiligheidspakketten

Lundia veiligheidsbeslag voor buitendeuren is voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken.

Veilig wonen, dat wil jij toch ook?

Bekijk alle veiligheidspakketten
Lundia buitendeur
Tochtvaldorpel-Lundia

Automatische tochtvaldorpel

Om vervelende tocht onder je buitendeur te voorkomen, kun je kiezen voor een automatische tochtvaldorpel. Wanneer je de deur sluit, opent het profiel automatisch en dicht de kier onder de deur af. Deze tochtvaldorpel heeft een uitval van maximaal 15 mm. Zo heb je minder tocht, meer comfort.

Voor naar binnendraaiende buitendeuren

De tochtvaldorpel is alleen toepasbaar bij naar binnendraaiende buitendeuren. De tochtvaldorpel wordt inclusief frezing geleverd. Indien de deur aan de onderkant moet worden ingekort, moet de aangebrachte frezing tot de juiste diepte (34 mm) worden bijgewerkt. De inkortbare tochtvaldorpels zijn leverbaar in drie breedtematen.

Prijs tochtvaldorpel inclusief frezing: € 85,49.

Brievenbuspakketten

Maak je buitendeur af en kies een brievenbus die past bij je deurbeslag. Bestel je je brievenbuspakket gelijk met je voordeur dan voorzien wij deze deur van een briefsleuffrezing en de juiste patentboringen.

Bekijk alle brievenbuspakketten
Lundia brievenbus buitendeur