Lundia

Buitendeur kopen

Op zoek naar de mogelijkheden van het kopen van een nieuwe buitendeur? Lundia biedt kwaliteitsdeuren die passen bij jouw wensen en eisen.

De beste buitendeuren van Karwei en Gamma

Buitendeuren van Lundia zijn van zeer hoge kwaliteit. En die kwaliteit zit niet alleen in het hout, maar ook in de afwerking. Bij de Karwei en Gamma kun je een breed aanbod vinden van de buitendeuren van Lundia. Kies je voor een van onze deuren, dan kies je voor een veilige entree van je huis.

Duurzame buitendeuren van Lundia

Het hout dat Lundia gebruikt voor de buitendeuren wordt altijd vervaardigd van FSC hardhout. Dit is niet alleen duurzaam hout, maar ook eerlijk hout! En bij Lundia ontvang je altijd minimaal zes jaar garantie op het product dat je koopt.

Bekijk buitendeuren van Lundia
Lundia buitendeuren

Lundia buitendeuren sterren

Kies de kwaliteit die jij nodig hebt met een buitendeur van Lundia

Buitendeuren van Lundia zijn verdeeld in drie categorieën. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk beoordelen of de deur past bij de wensen die jij hebt! We zetten de categorieën kort voor je op een rijtje:

  • 1 ster
    De vuren poort- en balkon deuren. Deze zijn heel geschikt voor het afsluiten van je tuin of schuurtje.
  • 2 sterren
    De massief hardhouten buitendeuren, in de meeste gevallen voorzien van traditionele panelen. Onze achterdeuren zijn traditionele stapel dorpel deuren. De onderkant is opgebouwd uit meerdere dorpels boven elkaar.
  • 3 sterren
    De isolerende deuren Lundia Isolatie, gemaakt volgens een 'sandwich methode': twee aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal. Het aluminium is weer afgewerkt met een houtlaag.
Buitendeur kopen?

Benieuwd naar alle Lundia buitendeuren? Neem dan een kijkje in ons assortiment en bekijk welke stijl bij jou past!