Lundia

Driepuntssluiting

Veilig wonen, dat wil jij toch ook? Kies voor een driepuntssluiting.

Veiligheidspakket en driepuntssluiting

In het Lundia veiligheidspakket voor buitendeuren zit standaard een driepuntssluiting. Maar het is ook mogelijk om deze los aan te schaffen. Vrijwel alle Lundia buitendeuren zijn te voorzien van een driepuntssluiting. Deze driepuntssluitingen hebben een SKG*** keurmerk en voldoen aan de hoge eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Draairichting buitendeur

De uitsparing in de buitendeur en de driepuntssluiting worden altijd in combinatie geleverd. In de driepuntssluiting kun je je eigen bestaande cilinder gebruiken of een nieuwe monteren. Wanneer je kiest voor een duo-deur kun je geen driepuntssluiting plaatsen. Bij je bestelling dien je het volgende op te geven: de draairichtingscode L1, R2, L3 of R4.

Draairichting buitendeur

Driepuntssluiting

Sleutelbediend

Je draait je sleutel tweemaal rond. Naast het slot zelf worden op nog twee punten in de buitendeur haken (schoten) uitgeworpen en vallen in het kozijn. Met deze handeling is je deur op drie punten stevig vergrendeld. Deze driepuntssluiting kan worden toegepast in zowel voor- als achterdeuren.

Krukbediend

Je beweegt de deurkruk naar boven. Twee haken (schoten) boven- en onderin de buitendeur worden uitgeworpen en vallen in het kozijn. Draai daarna de sleutel rond dan wordt ook de nachtschoot uitgedraaid. Je deur is nu op drie punten vergrendeld. Deze versie is alleen voor achterdeuren geschikt.

Lundia Veiligheidspakketten

Lundia veiligheidsbeslag voor buitendeuren is voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken.
Veilig wonen, dat wil jij toch ook?