Lundia

Hardhouten buitendeur

De hardhouten buitendeuren van Lundia hebben een stevige en stijlvolle uitstraling. Door het grote aanbod is er voor elke stijl een passend model te vinden!

buitendeur verven

Massief hardhouten buitendeuren van Lundia

De buitendeur is een bepalend element voor het aanzicht van jouw woning. Daarom is het belangrijk dat de deur past bij de rest van het huis en jouw woonstijl. De hardhouten buitendeuren van Lundia zijn er in veel variaties. Zo zijn er deuren in een klassieke stijl en in een landelijk sfeer, maar ook buitendeuren die modern en tijdloos zijn. Er is voor elk huis een passende deur te vinden!

Bekijk alle hardhouten buitendeuren


Hardhouten buitendeur met glas

Eén van de keuzes die je kunt maken bij het samenstellen van jouw perfecte hardhouten buitendeur is het soort glas. De hardhouten buitendeuren zijn verkrijgbaar met verschillende soorten glas, denk bijvoorbeeld ook aan glas-in-lood. Daarnaast kun je ook nog kiezen of er wel of geen rooster voor het raam moet komen. Wil je een hardhouten buitendeur zonder glas? Deze Lundia heeft ook dichte deurmodellen.


Bekijk alle hardhouten buitendeuren

Voordeur klassiek
Lundia_achterdeuren

Hardhouten buitendeur van goede kwaliteit

Kenmerkend voor de hardhouten buitendeuren van Lundia zijn de lange levensduur, de stevigheid en de kwaliteit. Onze deuren beoordelen we met 1, 2 of 3 sterren. Zo kun jij zelf kiezen of je voor goed, beter of best gaat. De sterren die we de deuren hebben toegekend, zeggen zowel wat over de kwaliteit van de buitendeur als de manier waarop de deur is afgewerkt. Onze massief hardhouten buitendeuren worden gekenmerkt met 2 sterren. Dit betekent dat de hardhouden buitendeuren van Lundia echte kwaliteitsdeuren zijn.

Lundia hardhouten massieve buitendeuren hebben ook het FSC® keurmerk. Dit geeft aan dat het hout van de deur geproduceerd is volgens strenge regels over onder andere legaliteit, bescherming van de natuur en over rechten en het welzijn van de lokale bevolking en aanbieders. Zo weet je zeker dat het goed zit.

Ontdek de kwaliteit van onze deuren


Lundia

Welke hardhouten buitendeur past bij jou?

Maak je buitendeur zoals je wilt

Onze deurdesigner helpt je met het samenstellen van jouw buitendeur.