Lundia

Jaren 30 voordeur

De jaren ‘30 stijl is nog steeds erg populair. In Nederland zijn er veel huizen te vinden die in deze stijl gebouwd zijn, maar ook in de nieuwbouw worden huizen voorzien van jaren ‘30 elementen. Een goed voorbeeld daarvan is de jaren ‘30 voordeur.

Voordeur klassiek

Een jaren ’30 sfeer voor jouw voordeur

De jaren ‘30 stijl kenmerkt zich door de warme sfeer en de klassieke uitstraling. Veel huizen die niet oorspronkelijk in deze tijd gebouwd zijn, krijgen toch vaak iets van deze stijl mee. Wanneer je in een nieuwbouw woning woont, kun je door het plaatsten van typerende deuren, mooi lijstwerk en een bijpassende vloer jouw woning al snel het jaren ‘30 sfeertje geven.

Bekijk alle jaren 30 voordeuren

Een authentieke stijl met een jaren ’30 voordeur

Heeft jouw woning aan de binnenkant een jaren ‘30 sfeer, maar komt dit niet overeen met hoe het huis er aan de buitenkant uitziet? Dan is dit snel op te lossen met een jaren ‘30 voordeur. Een jaren ‘30 voordeur herken je aan de klassieke elementen, de brede stijlen, de raamroosters en het sfeervolle glaswerk zoals glas-in-lood. Zo geef je ook de buitenkant van een nieuwbouw woning een klassieke sfeer.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in een echt oud jaren ’30 huis woont en dat de voordeur toe is aan vervanging of dat je gewoon eens wat anders wilt. Door het uitgebreide assortiment klassieke deuren van Lundia, kun je zonder problemen een bijpassende deur vinden en de jaren ’30 sfeer van jouw huis behouden.

Bekijk de voordeuren

landelijke_voordeuren
Lundia-voordeur

De perfecte jaren ‘30 voordeur voor jouw huis

Bij Lundia kom je uiteenlopende jaren ’30 voordeuren tegen: met glas-in-lood, met een deurrooster of juist een dichte variant. Voor ieder wat wils!

Om je bij jouw keuze te helpen, heeft Lundia deurendesigners ontwikkeld. In deze designers doorloop je stap voor stap de keuzes om jouw deur helemaal passend en compleet voor jouw huis te maken. Want met alleen het kiezen van de mooiste deur ben je er nog niet. Ook de draairichting en de uitvoering van de deur (stomp of opdek) moeten nog bepaalt worden. Ben je hiermee bekend? Ga dan direct aan de slag! Wil je liever nog wat meer informatie? Bekijk dan het buitendeuren stappenplan.

Buitendeuren stappenplan

Lundia

Welke jaren 30 voordeur past bij jou?

Kies een voordeur, precies naar jouw smaak!

De Lundia deurdesigner kan jou goed helpen met het samenstellen van de perfecte voordeur!