Lundia

Kwaliteit buitendeuren

Kwaliteitsdeuren zoals jij wilt. Kies goed, beter of best!

Lundia buitendeuren zijn kwaliteitsdeuren

Bij ons kun je kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de buitendeur als de manier waarop de deur is afgewerkt. De uitstraling van onze Lundia deuren is in grofweg 3 categorieën in te delen:

Sterren Lundia buitendeuren

 • 1 ster
  De vuren poort- en balkon deuren, welke uitermate geschikt zijn om je tuin mee af ter sluiten of om je schuurtje te plaatsen.
 • 2 sterren
  De massief hardhouten buitendeuren, in de meeste gevallen voorzien van traditionele panelen. Onze achterdeuren zijn traditionele stapel dorpel deuren. De onderkant is opgebouwd uit meerdere dorpels boven elkaar.
 • 3 sterren
  De isolerende deuren Lundia Isolatie, gemaakt volgens een sandwich methode, 2 aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal. Het aluminium is weer afgewerkt met een houtlaag.

De meeste buitendeuren van Lundia zijn voorzien van drie sterren.

Lundia buitendeuren sterren

Lundia buitendeuren kwasten

Lundia buitendeuren met verschillende afwerkingen

Er zijn diverse redenen waarom onze buitendeuren een verschillende afwerking hebben.

Kwasten Lundia buitendeuren

 • Geen kwast
  Onze vuren deuren zijn onbehandeld zodat jij kan kiezen of je deze transparant lakt of beitst in een kleur naar keuze of zelf dekkend gaat lakken. Passend bij jouw tuin en huis.
 • 2 kwasten
  De luxe paneel voordeuren en achterdeuren zijn al voorzien van een goede lichtgrijze grondverf. Deze kleur is de perfecte basis voor elke kleur.
 • 3 kwasten
  Drie kwasten staan voor de service Lundia Compleet. Het kluswerk nemen we voor je uit handen en we lakken de deur voor je af in een ralkleur naar keuze. Dat is nog eens gemakkelijk!
Buitendeuren

Benieuwd naar alle Lundia buitendeuren? Neem dan een kijkje in ons assortiment en bekijk welke stijl bij jou past!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.