Terug naar overzicht

Hoe beperk ik warmteverlies?

Binnendeuren

In de wintermaanden wil je warmteverlies voorkomen en zo veel mogelijk warmte in huis houden. Want stoken doe je niet voor de vogels! Daar zijn we het bij Lundia helemaal mee eens. Evenals dat een huis een comfortabele plek moet zijn. Daar hoort natuurlijk een behaaglijk warme temperatuur bij. Daarom zijn Lundia buitendeuren van zeer hoogwaardig isolerend materiaal.

Ga voor isolerende deuren

Bij Lundia kun je kiezen voor isolatiedeuren. Deze deuren hebben een unieke opbouw van materialen die het warmteverlies beperken. De isolerende deur bestaat uit twee aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal. Het aluminium is afgewerkt met hout, daardoor is er aan de buitenkant niets aan de deur te zien.

De isolatiedeur

Bij Lundia zijn niet alle deuren gemaakt van dezelfde kwaliteit, want elke deur heeft weer een andere functie. We geven de verschillen aan met behulp van sterren. Wordt een buitendeur beoordeeld met drie sterren? Dan is deze buitendeur voorzien van extra isolatie aan de binnenkant.

Plaats een tochtvaldorpel

Tocht is een grote boosdoener wat betreft warmteverlies. Maak je deur extra tochtwerend met een tochtvaldorpel. Als je deze tegelijk bestelt met de deur, dan zorgen wij voor de juiste frezing in de deur.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.