Terug naar overzicht

Welke grondverf is gebruikt bij voorbehandelde deuren?

Binnendeuren

Voor de voorbehandelde binnendeuren is een grondverf op alkyd basis gebruikt. Je kan de binnendeuren aflakken met een terpentine verdunbare (alkyd) of watergedragen (acryl) verf.

Lundia Aflak

Je kunt je deur ook door ons laten aflakken met de service Lundia Aflak! Hiermee bespaar je een hoop tijd. Je kunt kiezen uit 10 door ons geselecteerde RAL kleuren.

> Lees alles over Lundia Aflak

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.