Terug naar overzicht

Kan ik van een binnendeur een schuifdeur maken?

Binnendeuren

Ja, je kunt van een binnendeur een schuifdeur maken. Met de handige schuifdeurensystemen van Lundia gaat dat zelfs erg gemakkelijk. Dit zijn speciale systemen die je bevestigt aan de binnendeur en de muur, om er zo een schuifdeur van te maken.

Zelf schuifdeuren maken

Lundia heeft verschillende schuifdeursystemen, zodat er altijd eentje is die bij jouw woonstijl en wensen past. Met een beetje handigheid is het maken van een schuifdeur een klus die je zelf kan klaren. We helpen jou daar graag mee. Daarom geven we hiervoor uitgebreide instructies bij de FAQ: Hoe monteer je een schuifdeur? Daar is ook een instructievideo te vinden, zodat jij zonder al te veel moeite van jouw binnendeur zelf een schuifdeur kunt maken.

Schuifdeuren kopen

Weet je tijdens het bestellen van jouw nieuwe binnendeur al dat het een schuifdeur wordt? Bestel het schuifdeursysteem er dan gelijk bij. Zo weten wij dat je graag een schuifdeur wilt maken van de binnendeur en dan frezen wij vast een groef aan de onderkant van de deur. Deze groef is nodig voor de ondergeleider en het scheelt jou een hoop tijd! De ondergeleider zorgt ervoor dat de deur na de montage op zijn plek blijft tijdens het schuiven. Wil je een schuifdeur voor een bredere doorgang? Dan kan het zijn dat je twee deuren en dus ook twee schuifdeursystemen nodig hebt. In dat geval kun je twee sets schuifdeursystemen bestellen. Wij voorzien beide deuren dan uiteraard van een groef voor de ondergeleider.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.