Terug naar overzicht

Is mijn buitendeur inbraakwerend genoeg?

Buitendeuren

Het is belangrijk dat je je veilig voelt in je eigen huis. En ook als je van huis bent, wil je je spullen achterlaten met een veilig gevoel. Onbezorgd wonen: dat gevoel bezorgt Lundia jou graag. Daarom voorzie je onze deuren gemakkelijk van extra veiligheid met een veiligheidspakket.

Een veilige buitendeur

Om je deur extra veilig te maken kun je een veiligheidspakket samenstellen bij Lundia. Hierbij kun je zelf je deurbeslag kiezen. Het SKG*** veiligheidsbeslag voor buitendeuren heeft kerntrekbeveiliging. Dit houdt in dat de cilinder beschermt is tegen uitboren of uittrekken. Zo doe je er alles aan om jou woning zo inbraakwerend mogelijk te maken en is je huis voorzien van de beste beveiliging. Bij de keuze voor het deurbeslag kun je kiezen uit aluminium, RVS en messing.

Veiligheidspakket voor de buitendeur

Het veiligheidspakket bestaat naast extra veilig deurbeslag ook uit veiligheidsscharnieren met een ingebouwde dievenpen. Het pakket is volledig afgestemd en daarom altijd toepaspaar op je nieuwe Lundia buitendeur. Bestel het veiligheidspakket samen met de nieuwe buitendeur, dan worden alle boringen en frezingen die nodig zijn alvast voor je gedaan!

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.