Terug naar overzicht

Kan Lundia een slotgat in mijn buitendeur frezen?

Buitendeuren

Lundia kan alvast een slotgat in je buitendeur frezen, hierdoor wordt het monteren van een slot zeer eenvoudig. Het slotgat wordt op de standaardhoogte gefreest. Dit betekent dat het hart van het krukgat op 105 cm vanaf de onderzijde van de deur zit. Om het slotgat aan de juiste zijde van de deur te laten maken, geef je bij je bestelling de juiste draairichting op (L1, R2, L3, R4).

Slotgat duodeuren

Bij duodeuren zit het slotgat standaard in het bovendeel van de deur op 120,5 cm (hart krukgat). Indien je het slotgat in de onderdeur wenst, op een hoogte van 83 cm (hart krukgat), geef je dat aan bij je bestelling.

slotgat buitendeur

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.