Terug naar overzicht

Wat is de kwaliteit van Lundia houten voordeuren?

Buitendeuren

De voordeur is het visitekaartje van jouw huis. De voordeur valt vaak op bij mensen, ze zien de deur op afstand wanneer ze langs je huis wandelen of van dichtbij als ze bij jou ontvangen worden. Een mooie voordeur past bij de stijl van je huis en maakt het plaatje aan de buitenkant compleet. Ben je op zoek naar een nieuwe houten voordeur en benieuwd wat de kwaliteit van Lundia is? We leggen het je graag uit op deze pagina.

Lundia houten voordeur: kies de kwaliteit die bij je past

Alle voordeuren uit het assortiment van Lundia zijn van hout gemaakt. Elke deur heeft echter wel een andere afwerking en kwaliteit. Kies bij Lundia zelf de kwaliteit die bij je past. Je kunt kiezen uit buitendeuren met de kwaliteit van één ster (goed), twee sterren (beter) of drie sterren (best).

Wat houden deze sterren precies in?

  • Eén ster (goed): vuren buitendeuren.
  • Twee sterren (beter): massief hardhouten buitendeuren.
  • Drie sterren (best): isolerende deuren voorzien van twee aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal.
Lundia houten voordeuren worden gemaakt in twee sterren of drie sterren kwaliteit. Zo

heeft voordeur Aafje met blank glas drie sterren en voordeur Bas twee sterren.

Lundia houten voordeuren met verschillende afwerkingen

Ook de afwerking van Lundia buitendeuren verschilt per model. Hier werken we ook met het goed-beter-best principe:

  • Geen kwasten (goed): onbehandelde vuren deuren die je zelf aflakt of beitst in een kleur naar keuze.
  • Twee kwasten (beter): luxe paneel voordeuren en achterdeuren die al voorzien zijn van een lichtgrijze grondverf. Deze kleur is de perfecte basis voor elke kleur.
  • Drie kwasten (best): volledig afgelakte, kant en klare buitendeuren.
Elke Lundia voordeur heeft twee kwasten en is dus al voorzien van een lichtgrijze grondverf. Zo kun je de deur direct aflakken in jouw kleur!

Assortiment houten voordeuren

Benieuwd naar alle voordeuren van Lundia? Ontdek alle Lundia voordeuren.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.