Terug naar overzicht

Kan Lundia een briefsleuffrezing in mijn deur maken?

Buitendeuren

Wil je een briefsleuffrezing in je deur? Geef dit dan aan bij je bestelling. Je briefsleuf wordt aangebracht op de locatie zoals afgebeeld op de foto. Uitzonderingen op de afmetingen zijn niet mogelijk in verband met de constructie van de deur of de normen van PostNL . Let op: een briefsleuf is alleen mogelijk bij de deuren waar deze ook is afgebeeld.

briefsleuffrezing

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.