Terug naar overzicht

Wat zijn de verschillende stijlen schuifdeurkasten?

Schuifdeurkasten

Elke ruimte heeft zijn eigen karakter. Dat betekent natuurlijk ook dat alle meubels in de ruimte op dat karakter aan moeten sluiten. Lundia schuifdeurkasten komen in allerlei soorten, maten en stijlen voor. In deze FAQ zetten we de verschillende stijlen voor je op een rijtje zodat je direct een beter idee hebt welke kast-stijl het beste bij je ruimte zou passen!


Klassieke schuifdeuren

De naam van deze stijl schuifdeurkasten geeft natuurlijk al vrij veel weg. De klassieke schuifdeurkast overspoelt je ruimte direct met een golf van karakter. De schuifdeuren zijn afgewerkt met prachtige verzonken groeven waardoor er een stijlvolle paneel-look ontstaat in deze deuren. Uiteraard kun je deze kast ook nog voorzien van een extra stukje functionaliteit met de ’Sophie’ schuifdeur. Deze komt namelijk met een klassieke, verzonken spiegel in de deur.


Moderne schuifdeuren

Waar de klassieke deuren vooral bestaan uit grotere vlakken, geven de moderne schuifdeuren een meer eigentijdse draai aan je kast. Met kleinere vlakken en fijnere patronen brengt de moderne kast hippe opties als verticaal lopende planken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de deuren met vier verzonken vlakken, een mooie ode aan de grotere vlakken van de klassieke schuifdeuren.


Scandinavische schuifdeuren

De Scandinavische schuifdeuren geven de kast een ultra-moderne uitstraling. Met de strakke, minimalistische vlak-verdeling van deze schuifdeuren ben je, net als met de moderne schuifdeuren, verzekerd van een hippe look-and-feel. Deze stijl voorziet je kamer direct van een frisse uitstraling, de Scandinavische stijl is simpelweg stijlvol zonder enige moeite.


Strakke, minimalistische schuifdeuren

Deze stijl schuifdeur is weer een stapje hoger op de minimalistische stijl-ladder. Deze deuren komen namelijk alleen als volledig egale vlakken. Deze kun je vervolgens natuurlijk wel in allerlei verschillende uitvoeringen bestellen. Zo kun je kiezen voor egaal wit, maar eiken wit is ook een stijlvolle keuze. Bij wit houdt het uiteraard ook niet op, een antraciet eiken deur kan je kamer met zijn diepe, grijs-bruine nerven voorzien van net dat extra beetje karakter.


Toegangelijk en vriendelijk geprijsd

Omdat we bij Lundia ook weten hoe hoog de prijs van de inrichting van je kamer uit kan vallen, hebben we ook een stijl schuifdeuren waar zowel het oog als de portemonnee blij van wordt! Deze functionele deuren komen natuurlijk ook in verschillende kleurenstijlen. Met effen kleuren als aluminium, wit en ivoor, maar ook unieke opties als eiken wit en een meer natuurlijke eikenkleur. Zo heeft ook de simpelste deur een compleet eigen karakter en breng je zonder te diep in de buidel te hoeven tasten een prachtige sfeer in je ruimte.


Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.