Terug naar overzicht

Hoe monteer je een schuifdeur?

Schuifdeurkasten

Heb je een Lundia schuifdeur of schuifdeurkast aangeschaft? Dan is de volgende stap om de schuifdeur te monteren. Je kunt dit uitbesteden of er zelf mee aan de slag gaan.

Zelf een schuifdeur monteren

Een schuifdeur monteren lijkt misschien moeilijker dan dat het is. En zeker met onze duidelijke instructievideo’s en handleidingen gaat het ook jou lukken. Heb je vragen of kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze specialisten. We helpen je graag!

Klik hier voor de instructievideo’s.
Voor de handleidingen klik je hier.

Laat jouw schuifdeur monteren door onze montageservice

Durf jij het toch niet aan om de schuifdeuren zelf te monteren, dan kun je altijd gebruik maken van onze montageservice. Eén van onze monteurs neemt je dan van A tot Z alle zorg en werk uit handen. Eerst komt hij de gewenste plek van de kast opmeten. Daarna brengt hij de op maat gemaakte kast naar de ruimte waar hij komt te staan en zet de kast volledig in elkaar. Onze montageservice wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door een onafhankelijk van Lundia opererende onderneming met een netwerk van gerenommeerde vakmannen door het hele land. Zo is er altijd een monteur bij jou in de buurt.

Een schuifdeur maken

Wist je dat je van bijna alle Lundia binnendeuren ook schuifdeuren kunt maken? Dat is zo gebeurd met de speciale Lundia schuifdeursystemen. Als je een schuifdeursysteem tegelijk bestelt met je deur, frezen wij alvast een groef aan de onderkant van de deur. Dit is nodig voor de onder geleider die de deur na montage op zijn plek houdt. Voor ons zo gepiept en het scheelt jou alvast veel werk!

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar de ideale deuroplossing voor jouw woonruimte of kast en wil je graag dat er eens een specialist met je meekijkt? Maak dan gebruik van Lundia Thuisadvies! We komen graag bij je thuis om samen de perfecte kast of deur te ontwerpen.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.