Terug naar overzicht

Kan ik Lundia laminaat doorleggen naar andere ruimtes?

Laminaat

Bij het leggen van meerdere aaneengesloten ruimtes, scheid je de vloer bij de deuropening. Werk deze opening af met een overgangsprofiel. Is de ruimte langer dan 10 meter of breder dan 8 meter, dan moet je de vloer in meerdere vlakken leggen en overgangsprofielen gebruiken.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.