Terug naar overzicht

Is laminaat krasbestendig?

Laminaat

Ja, het laminaat van Lundia is krasbestendig!

Bij Lundia zorgen we ervoor dat onze producten zo gemaakt worden dat deze fijn in gebruik zijn en je er geen onnodige zorgen aan hebt. Het laminaat van Lundia wordt net als alle andere producten gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Hierdoor is ons laminaat onder andere krasbestendig. Daarnaast hebben de laminaatvloeren een lange levensduur en is het kleur- en slijtvast.

Pas op met scherpe voorwerpen

Hoewel we kunnen zeggen dat ons laminaat krasbestendig is, raden wij wel aan om altijd op te passen met scherpe voorwerpen. Denk aan een klein steentje onder een schoen of een stofzuiger zonder borstels. Daarnaast is het verstandig om onder schuifbare meubels viltjes te plakken en bijvoorbeeld onder de rollende wieltjes van een bureaustoel extra bescherming te leggen.

Onderhoud het laminaat goed

Het onderhoud van laminaat (link naar FAQ: Hoe onderhoud ik laminaat) is makkelijk, maar wel noodzakelijk om de optimale levensduur uit jouw laminaatvloer te halen. Het laminaat kan zowel droog als vochtig worden gereinigd. Voor een extra goede reiniging kan speciale laminaatreiniger worden toegevoegd aan het water. Vaak zorgt dit ook direct voor een extra bescherming tegen beschadigingen op jouw vloer.

Krassen in het laminaat verwijderen

Is er onverhoopt toch een krasje in het laminaat gekomen? Dan zijn er gelukkig verschillende mogelijkheden om dit te herstellen. Wij raden je aan om de kras zorgvuldig te behandelen en niet met alle mogelijke middeltjes aan de gang te gaan. Wil je advies over hoe je dit het beste kunt doen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag, zodat jouw Lundia laminaatvloer er altijd mooi bijligt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.