Terug naar overzicht

Wat is het verschil tussen Functioneel & Vriendelijk laminaat en laminaat uit de collectie Eerlijk & Eigentijds

Laminaat

Eerlijk & Eigentijds laminaat

De meest gekozen stijl van Nederland. Laminaat waarmee je goed voor de dag kunt komen, nu en in de toekomst. Met details die zich thuis voelen in elk interieur. Deze eerlijk en eigentijdse laminaat vloeren zijn 8 mm dik en hebben aan de lange zijden een v-groef. Klik op het decor van jouw keuze voor méér informatie.

Functioneel & Vriendelijk laminaat

De ideale keuze als je met een geringe investering je huis toch iets persoonlijks wilt meegeven. Een serie vriendelijk geprijsd laminaat met details voor verschillende smaken. Deze functioneel en vriendelijke laminaat vloeren zijn 7 mm dik. Klik op het decor van jouw keuze voor méér informatie.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.