Terug naar overzicht

Waarom moet ik rondom 1 cm ruimte vrijhouden?

Laminaat

Het basismateriaal van een laminaatvloer is hout. Omdat de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer wisselen, zet de vloer uit of krimpt deze juist. Dit betekent dus dat het heel belangrijk is om rondom 1 cm vrij te houden, ook bij andere obstakels zoals bijvoorbeeld verwarmingsbuizen.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.