Terug naar overzicht

Hoe vraag ik een advies aan huis aan?

Lundia winkels

Vraag een Lundia Thuisadvies aan door het aanvraagformulier op deze website in te vullen. De Lundia thuisadviseur neemt vanzelf contact met u op om een afspraak in te plannen. U kunt ook rechtstreeks contact op nemen met een Lundia winkel. In veel gevallen kan de winkel u een eerste offerte toesturen op basis van de gegeven infomatie.

Zoek een Lundia winkel via de pagina waar te koop.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.