Terug naar overzicht

Wat zijn de montagekosten voor Lundia kasten?

Lundia winkels

De kosten voor het monteren van uw nieuwe kast wordt berekend op basis van het kastsysteem, de grootte en moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden. De montagekosten kunnen per Lundia winkel verschillen. Neem daarom contact op met de dichtsbijzijnde Lundia winkel voor een gerichte prijsopgave. Vind een Lundia winkel via de dealer-locator.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.