Modulair en topdesign

Lundia

Boekenkasten

Een boekenkasten op maat gemaakt of stel een eigen boekenkast samen met een van onze modulaire kastsystemen.

lundia-abc-quadrant-boekenkast-designkast

Uw boekenkast, jouw boekenkast


Binnen Lundia werken we met verschillende collecties om u de perfecte boekenkast te kunnen aanbieden. Lundia Original, Moduloo, ABC Reoler of een boekenkast op maat; elke collectie heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en functionaliteit

Wij ontwerpen graag voor u het ideale meubel. Zo kunt u bij ons terecht voor een eenvoudige boekenkast tot complete bibliotheek. In alle gevallen nemen we uitgebreid de tijd voor u zodat u het meubel krijgt dat het beste bij u past.

Bekijk alle voorbeelden
lundia-original-wandkast-detail

Advies en inspiratie voor jouw boekenkast


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de Lundia boekenasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Boekenkasten

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.