Modulair en topdesign

Lundia

Boekenkasten

Een boekenkasten op maat gemaakt of stel een eigen boekenkast samen met een van onze modulaire kastsystemen.

lundia-abc-quadrant-boekenkast-designkast

Uw boekenkast, jouw boekenkast


Binnen Lundia werken we met verschillende collecties om u de perfecte boekenkast te kunnen aanbieden. Lundia Original, Moduloo, ABC Reoler of een boekenkast op maat; elke collectie heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en functionaliteit

Wij ontwerpen graag voor u het ideale meubel. Zo kunt u bij ons terecht voor een eenvoudige boekenkast tot complete bibliotheek. In alle gevallen nemen we uitgebreid de tijd voor u zodat u het meubel krijgt dat het beste bij u past.

Bekijk alle voorbeelden
lundia-original-wandkast-detail

Advies en inspiratie boekenkasten


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Boekenkasten

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.