Design tot in detail

Lundia

Design kasten

Voor elke ruimte een design kast. Van multifunctionele werkplek tot wandkast met ruimte voor de TV. Functioneel van binnen, prachtig van buiten.

kasten-op-maat-dressoir-met-wandkast-lundia-kasten-op-maat

Design kast op maat gemaakt


Tijdloze vormgeving en robuuste materialen vormen de basis van een programma dat geen standaard maten kent. Breedte, hoogte en diepte worden zelf gekozen, afgestemd op het persoonlijk gebruik en de eigen omgeving. Het beeld wordt naar eigen wens vormgegeven. Bekwame adviseurs assisteren daarbij, ook bij u thuis.

In een designkast laten zich verschillende kleuren en melamine decoren verwerken. Kies uit de tientallen lakkleuren mat of hoogglans gelakt en melamine decoren en kleur de design kast naar uw wensen. Een designkast kan samen met een van onze adviseurs aan tafel worden ontworpen met ons geavanceerde tekenprogramma.

Bekijk alle mogelijkheden
Wandkast-op-maat-met-klep-en-schuifwand-lundia-kasten-op-maat

Advies en inspiratie design kasten

De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale design kast!

Lundia heeft naast haar collectie design kasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke designkast past bij jou?

Lundia-nuvola-Dressoir-op-maat

Lundia Nuvola


Lundia Nuvola is een design kastsysteem dat zowel standaard maten als maatwerk kent. Voor iedere ruimte het juiste meubel. Wil je meer weten over Nuvola? Bezoek dan de pagina via onderstaande link of ga langs bij een van de Lundia winkels.

Ga naar Nuvola
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.