Lundia

Kasten bij Karwei

Ben je op zoek naar een nieuwe kast in huis? Zoek je meer opbergruimte en wil je dat dit er prachtig uitziet? De kasten van Lundia kun je vinden bij de Karwei!

laminaat karwei 2

De mooiste kasten van Karwei

Een kast van Lundia is niet alleen mooi van buiten, maar ook praktisch en ruim van binnen. Onze brede collectie Lundia kasten is verkrijgbaar bij onder andere de Karwei. Kies je voor een kast van Lundia, dan kies je voor de beste indeling van jouw opbergruimte.

Wat voor kast zoek je?

Hoe gaat jouw nieuwe kast eruit zien? Wordt het een kast met of zonder deuren? En wat voor deuren wil je dan precies? Misschien zoek je een kast met schuifdeur? Of heb je liever een kast met draaideur? Wij vinden het vooral belangrijk dat je een kast uitzoekt die precies past bij jouw woonstijl.

Lees meer over Lundia kasten

Liever een kast op maat?

Heeft jouw slaapkamer een aparte afmeting? Of heb je in de woonkamer een schuine wand? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een kast op maat! Het prettige aan een kast die speciaal op maat is gemaakt voor jou, is dat je elk vakje en elk onderdeel precies instelt zoals jij wilt!

Lundia kasten vind je bij Karwei

De kasten van Lundia die aanwezig zijn in de Karwei kun je krijgen in diverse soorten, kleuren en maten! Of je nu zoekt naar een schuifdeurkast, een inloopkast of een ander type kast, je vindt het bij de KarweI! Wil je liever zelf je kast ontwerpen? Dat kan ook! Bekijk onze kasten op maat, beschikbaar bij de Karwei!

kasten op maat
Kledingkast