Lundia

Lundia stijlgroepen

Eenvoud en functionaliteit komen met lichte pasteltinten samen in Scandinavische sferen. Oog voor vormen, lijnen en ambacht maakt deze woonstijl uniek.

Lundia_H&V_Eik-Wit-Grijsgroen_liggend_model-zingend_GeenSnoer

Helder en Verfijnd

Eenvoud en functionaliteit komen met lichte pasteltinten samen in Scandinavische sferen. Oog voor vormen, lijnen en ambacht maakt deze woonstijl uniek.

Bekijk Helder en Verfijnd

Authentiek en Sierlijk

Stijlvolle modellen en tijdloze klassiekers. Luxe binnendeuren en schuifdeurkasten die door hun mooie sierlijsten, geprofileerde vormgeving en degelijke kwaliteit sfeer ademen.

Bekijk Authentiek en Sierlijk
Lundia klassieke kast met vrouw

large-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit_model-in-stoel

Eerlijk en Eigentijds

Een natuurlijk karakter met liefde voor materiaal en vorm. Vind jouw binnendeur, schuifdeurkast of laminaat die door hun natuurlijke look & feel een mooi en sfeervol karakter aan een woonruimte geven.

Bekijk Eerlijk en Eigentijds

Functioneel en Vriendelijk

Persoonlijk, fris en eenvoudig. Een gevarieerde collectie die tijdloos is en de ideale basis vormt wanneer je met een kleine investering je huis een persoonlijke touch wilt geven.

Bekijk Functioneel en Vriendelijk
large-Lundia F&V budget deuren Eiken natuur-model-op-hakken-liggend

Elegant en toegankelijk binnendeuren

Elegant en Toegankelijk

De sfeer van toen. Karakteristieke paneeldeuren met fraaie glasruiten maken jouw Jaren 30 sfeer helemaal compleet.

Bekijk Elegant en Toegankelijk

Open en Bewust

Een stijl met lef! Toon lef met grove ambachtelijke materialen en je interieur krijgt een zelfverzekerd karakter. Moderne details tot in de puntjes!

Bekijk Open en Bewust
large-Lundia O&B industrieel deuren schoolbord-model-zingend

Lundia_Stoer_Smaakvol

Stoer en Smaakvol

Deze deuren geven je meteen een knus gevoel. Landelijk, gastvrij en open. Jij kiest voor stoer!

Bekijk Stoer en Smaakvol

Industrieel en Strak

Ben jij ook fan van die fraaie industriële stalen deuren? Alleen twijfel je omdat ze niet in je bestaande situatie passen? Met onze deuren kun je heel eenvoudig dezelfde sfeer creëren. Deze houten deur past namelijk in een bestaand kozijn. Een industriële deur van Lundia bestel je altijd compleet met een bijbehorend deurbeslagpakket. We bieden twee soorten industriële deuren aan:

Industrieel en Strak

De deuren in de serie Industrieel en Strak zijn voorzien van een zwarte of witte grondlak. Deze industriële binnendeur dien je daarom nog één keer zelf af te lakken. Deurmodel Morris kun je laten aflakken met Lundia Aflak.

Industrieel en Strak PERFECT+

De deuren in de serie Industrieel en Strak PERFECT+ zijn al voor je afgelakt in het zwart RAL 9005 of wit RAL 9010. Een perfect resultaat met de krasvaste door UV-licht uitgeharde PERFECT+ lak. Met deze kant-en-klare afgelakte deur is het vervangen zo gedaan!

Bekijk alle industriële deuren
Lundia Industriele binnendeuren