Lundia

Laminaat bij Karwei

Ben je op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Wil je graag een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis halen die er prachtig uitziet? Het laminaat van Lundia kun je vinden bij de Karwei!

laminaat karwei 2

Het mooiste laminaat van Karwei

Een mooie laminaatvloer in huis geeft zo veel meer sfeer aan je interieur! Heb je voor jezelf duidelijk wat jouw woonstijl is? Dan kun je hier altijd een passende laminaatvloer bij kiezen. Onze brede collectie Lundia laminaatvloeren is verkrijgbaar bij onder andere de Karwei! We hebben de mooiste collectie voor je samengesteld, er zit sowieso een vloertype bij dat past bij jouw interieur en stijl!

Wil je graag optimaal voorbereid zijn voor het leggen van je nieuwe laminaat? Bekijk dan onze handige instructievideo laminaat leggen, waarin we stap voor stap uitleggen hoe en wat!

Lees meer over Lundia laminaat

Op zoek naar wit of grijs laminaat?

Ben je op zoek naar een specifieke kleur voor jouw laminaat? Heb je bijvoorbeeld een Scandinavische woonstijl en wil je hier een perfecte kleur laminaat bij zoeken? Bij Lundia hebben we zowel de kleuren wit als grijs in ons assortiment aan kleuren. We kunnen jou altijd helpen in je zoektocht naar een specifieke kleur laminaat!

Lundia laminaat vind je bij Karwei

Het Lundia laminaat dat aanwezig is in de Karwei is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Onze laminaatsoorten zijn altijd vernoemd naar een van onze stijlgroepen, zodat je zeker weet dat je een vloer kiest die past bij jouw smaak en jouw interieur.

Ontdek ons laminaat
laminaat kar wei 3