Lundia

Schuifdeuren

Wat voor een soort schuifdeur je ook zoekt, bij Lundia slaag je zeker. Wil je schuifdeuren als doorgang naar je woonkamer voor een extra ruimtelijk gevoel? Of ben je op zoek naar een schuifdeurkast? We vertellen je graag meer over onze verschillende schuifdeuren.

Schuifdeuren voor iedere ruimte

Van vrijwel alle Lundia binnendeuren kun je gemakkelijk een schuifdeur maken met behulp van onze speciale schuifdeursystemen. Schuifdeuren zijn niet alleen handig en mooi om te zien, ze besparen je ook nog eens flink ruimte doordat je geen draaioppervlak nodig hebt. Houd jij ook zo van dat heerlijke ruimtelijke gevoel? Je kunt ook kiezen voor schuifdeuren met glas. De grote hoeveelheid licht die je hierdoor binnen laat, maakt van je woonruimte een fijnere plek. Wist je dat we ook dubbele schuifdeuren met een industriële look in ons assortiment hebben opgenomen?

Maak je schuifdeur helemaal af met een bijpassende deurgreep of deurkom. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Zo stel je jouw ideale schuifdeur zelf samen. Zorg voor een rustig geheel en laat je railsysteem perfect aansluiten op de rest van je interieur. Lundia schuifdeursystemen vind je namelijk in uiteenlopende modellen en finishes.

We leveren de deur kant en klaar bij je af met alle benodigde frezingen. Het monteren van je schuifdeuren is daardoor een fluitje van een cent!

Meer informatie
Lundia_schuifdeursysteem_Joren_RVS
JPG-Lundia Authentiek & Sierlijk schuifdeur Lars wit_19

Schuifdeurkasten

Wij hebben schuifdeurkasten in alle soorten en maten. Wij maken jouw ideale kast op maat voor jou. Laat je betoveren door al onze mogelijkheden. We helpen je graag met het uitzoeken van de juiste schuifdeurkast, die helemaal voldoet aan jouw wensen. Schuifdeurkasten hebben als groot voordeel dat ze ruimte besparen. Openstaande deuren hebben namelijk geen extra ruimte nodig. Laat je schuifdeurkast helemaal opgaan in de rest van het interieur, waardoor je een heerlijke rustige sfeer creëert in je kamer.

Maak je schuifdeurkast op maat af met de volgende extra's:

  • Handgrepen: vind de ideale handgreep voor jouw kast
  • Schoenenplanken: meer overzicht in je kledingkast met de handige schoenenplanken
  • Verlichting: led verlichting of spots voor extra zicht op je kleding
  • Garderobelift: maak slim gebruik van de volledige inhoud van je kast
  • Soft close: De schuifdeurkast sluit vanzelf, helemaal geruisloos.
Meer informatie
Schuifdeurkasten

Of je nu kiest voor een schuifdeur naar je woonkamer of een schuifdeurkast: iedere aankoop bij Lundia is duurzaam, al onze producten hebben het FSC- of PEFC-certificaat. Daarnaast komt in al onze artikelen de natuurlijke en stijlvolle look terug, zodat ze een waardevolle toevoeging zijn aan de sfeer van je woning.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.