Lundia

Schuifdeuren

Wil je graag schuifdeuren als doorgang naar je woonkamer voor een extra ruimtelijk gevoel? Of ben je op zoek naar een schuifdeurkast? Bij Lundia kun je terecht voor verschillende soorten schuifdeuren. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Schuifdeuren voor iedere ruimte

Schuifdeuren zijn niet alleen handig en mooi om te zien, ze besparen je ook nog eens flink ruimte doordat je geen draaioppervlak nodig hebt. Je creëert er een heerlijk ruimtelijk gevoel mee. Wist je dat je van vrijwel alle Lundia binnendeuren gemakkelijk een schuifdeur kunt maken? Met onze speciale schuifdeursystemen heb je het zo voor elkaar. Je kunt kiezen voor schuifdeuren met en zonder glas. Kies je voor glas, dan laat je lekker veel licht door, iets wat veel mensen als aangenaam en fijn ervaren. Wist je dat we ook dubbele schuifdeuren met een industriële look in ons assortiment hebben opgenomen?

Maak je schuifdeur helemaal af met een bijpassende deurgreep of deurkom. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Zo stel je jouw ideale schuifdeur zelf samen. Zorg voor een rustig geheel en laat je railsysteem perfect aansluiten op de rest van je interieur. Lundia schuifdeursystemen vind je in uiteenlopende modellen en finishes.

We leveren de deur kant en klaar bij je af met alle benodigde frezingen. Het monteren van je schuifdeuren is daardoor een fluitje van een cent.

Meer informatie
Lundia_schuifdeursysteem_Joren_RVS
JPG-Lundia Authentiek & Sierlijk schuifdeur Lars wit_19

Schuifdeurkasten

Wij hebben schuifdeurkasten in alle soorten en maten. De ideale kast wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. We helpen je graag met het uitzoeken van de juiste schuifdeurkast, die helemaal voldoet aan jouw wensen. Schuifdeurkasten hebben als groot voordeel dat ze ruimte besparen. Openstaande deuren hebben namelijk geen extra ruimte nodig. Laat je schuifdeurkast opgaan in de rest van het interieur, waardoor je een heerlijke rustige sfeer creëert.

Onze schuifdeurkasten bieden naast de kast ook mooie accessoires. Heb je ruimte nodig voor het opbergen van je schoenen? Richt je kast dan in met behulp van speciale planken voor jouw schoenen. Alles achter de schuifdeur, opgeruimd staat netjes. Een garderobelift klinkt misschien decadent maar is ontzettend praktisch als je een hoge kast hebt. Zo kun je gemakkelijk bij je kledingstukken. De schuifdeuren kunnen worden voorzien van softclose, zodat de deuren geruisloos en vanzelf sluiten. Een mooie LED verlichting of een spotlight geeft extra zicht op je garderobe.

Jouw nieuwe kast bezorgen we bij je thuis en kan direct bij je worden gemonteerd. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de kast inruimen en heerlijk genieten!

Meer informatie
Schuifdeurkasten

Of je nu kiest voor een schuifdeur naar je woonkamer of een schuifdeurkast: iedere aankoop bij Lundia is duurzaam, al onze houtproducten hebben het FSC of PEFC keurmerk. Daarnaast komt in al onze producten de natuurlijke en stijlvolle look terug, zodat ze een waardevolle toevoeging zijn aan de sfeer van je woning.