Puur en natuurlijk

Lundia

Landelijk Interieur

De woonstijl die met de mooiste producten een natuurlijk en rustig geheel vormt. De landelijke woonstijl is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, heel modern!

landelijk interieur

De kenmerken van een landelijk interieur

Wij zijn een grote liefhebber van de landelijke woonstijl. Het is niet alleen een hele natuurlijke stijl, maar het is ook een stijl waar heel veel hout in wordt gebruikt! En dat is nu net een product dat we bij Lundia graag gebruiken. Een landelijk interieur heeft minimaal één opvallend, typisch houten meubelstuk. Daarnaast worden aardse kleuren gebruikt en mag je absoluut experimenteren met producten die je zelf gevonden hebt in de natuur. Een mooi voorbeeld van een opvallend, typisch houten meubelstuk is bijvoorbeeld een landelijke binnendeur van Lundia. Bekijk onze gehele collectie landelijke binnendeuren!

Landelijke binnendeuren van Lundia

Tips voor een landelijk interieur

Ben je op zoek naar de mogelijkheden om een landelijk interieur te creëren bij jou thuis? Dan kan het nooit kwaad om onze tips op je gemak door te nemen:

  • We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: ga voor hout! Laat houten elementen zo veel als mogelijk terugkomen in je landelijke interieur. Kies bijvoorbeeld voor de houten binnendeuren van Lundia die perfect aansluiten op jouw nieuwe interieur.
  • Maak het geheel af met accessoires en decoraties. Wist je bijvoorbeeld dat je een landelijke binnendeur ook kunt voorzien van bijbehorende accessoires?
  • Maak gebruik van de kleuren wit, grijs en bruin in de verschillende onderdelen van je interieur. Met een witte vloer maak je een statement, maar je kunt ook kiezen voor een mooie kast in een bruine kleur.
Bekijk landelijke schuifdeurkasten
small-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit

Een landelijk interieur

Onze schuifdeuren, binnendeuren, schuifdeurkasten en het laminaat van Lundia zijn stuk voor stuk producten die perfect passen bij jouw landelijke interieur. Onze producten ogen altijd harmonieus en sfeervol met elkaar. Je kunt de landelijke stijl zelfs doorvoeren in je buitendeur!


Of past een andere stijl beter bij jou?