Puur en natuurlijk

Lundia

Natuurlijk wonen

De natuur in huis halen; wie wil dat nou niet? Met een natuurlijke woonstijl creëer je een rustige en smaakvolle inrichting. En dat kan heel goed met Lundia!

vloerverwarming laminaat

De kenmerken van natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen is voor de echte genieters. Je kiest voor deze woonstijl omdat je houdt van de natuur! Natuurlijke producten kun je heel goed in huis halen. Naast mooie natuurlijke accessoires kun je ook heel goed kiezen voor producten van hout. En hout is zo'n product waar we bij Lundia echt dol op zijn!

Wil je een natuurlijke woonstijl in huis creëren? Kies dan voor veel producten met natuurlijke elementen! Laat de houten afwerking bijvoorbeeld terugkomen in je deuren, in je kasten, in je tv-meubel, eigenlijk gewoon overal! Het leuke aan een natuurlijke woonstijl is dat je deze heel goed kunt combineren met andere woonstijlen. En zoek je een echte eyecatcher? Kies dan een van onze prachtige laminaatvloeren met bijvoorbeeld een v groef!

Bekijk laminaatvloeren

Natuurlijk wonen is duurzaam

Het mooie aan natuurlijk wonen is dat dit ook heel duurzaam is! De producten van Lundia passen goed in een natuurlijke woonstijl. Kies je voor een van de houten producten van Lundia dan kies je voor een product dat 100 procent afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. De producten van Lundia dragen altijd het FSC- of PEFC-certificaat.

Bekijk landelijke binnendeuren

De kleuren voor natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen doe je met natuurlijke kleuren. Lichte en natuurlijke tinten kun je niet alleen op de vloer terug laten komen, maar ook in de meubels die je zoekt. Hoe lichter hoe beter, het past altijd goed bij de houttinten die je in de rest van je interieur laat terugkomen. Bekijk ook onze schuifdeurkasten die perfect gemaakt zijn voor jouw natuurlijke woonstijl.

Bekijk natuurlijke schuifdeurkasten
large-Lundia F&V budget deuren Eiken natuur-model-leest-boek-detail2

Natuurlijk wonen met Lundia

Onze schuifdeuren, binnendeuren, schuifdeurkasten en het laminaat van Lundia zijn stuk voor stuk producten die perfect passen bij jouw nieuwe, natuurlijke woonstijl. Bekijk ook onze prachtige kasten!


Of past een andere stijl beter bij jou?