Blogoverzicht

Interieur trend: Industrieel

Styling en advies - 28 Maa 2017

Bakstenen muren, koperen waterleidingen en grote lampen rechtsreeks van de bouwplaats. De industriële trend is lang geleden ontstaan door het omtoveren van oude gebouwen tot leefbare woningen. Durf te spelen met grove onbewerkte materialen en rustieke details, de trend onder moderne inrichtingen!

landelijke binnendeuren


Met ingrediënten als staal, steen, beton, aluminium, hout en leer kun je een moderne woonruimte creëren. De truc zit in de juiste combinaties èn de kwaliteit van de materialen. Stoere meubels, luxe accessoires en moderne details maken het karakter van deze woonstijl.

Raw materials

Nu heeft natuurlijk niet iedereen een industrieel pand. Toch kun je met een beetje creativiteit al veel bereiken! Zorg voor open ruimtes zonder te veel kleine accessoires of meubilair. Gebruik ruwe materialen in grijze kleuren. Laat materialen de oorspronkelijke look houden die juist de industriële sfeer ademen. De truc zit vooral in het creëren van de illusie van imperfectie. Scheuren en rafels in textiel en over een strak geplamuurde muur plaats je een behang met beton structuur! De illusie van raw materials creëer je zelf!

Bekijk alle Lundia producten in de categorie Industrieel.

  • Deel dit bericht