Blogoverzicht

Stel je laminaatvloer samen met de vloerenconfigurator

Vloeren en laminaat - 12 Aug 2020

Een mooi interieur begint bij een stijlvolle vloer. Met de vloerenconfigurator kan je zien hoe Lundia’s laminaatvloeren staan in diverse settings. Ontwerp, varieer en kies jouw ideale vloer!

Laminaat van Lundia

Een mooie laminaatvloer is de basis van je interieur. Omdat laminaat jarenlang meegaat, is het belangrijk dat de vloer past bij jouw stijl. Ga je voor modern, strak of juist natuurlijk? De vijf collecties van Lundia hebben voor iedereen wat wils. Toch kunnen al die mogelijkheden het misschien wel lastig maken om een keuze te maken. Hoe kies je uit alle dessins, structuren en kleuren de beste match voor jouw interieur? Probeer het eerst uit met de vloerenconfigurator.

Vloerenconfigurator

De vloerenconfigurator laat zien hoe de vloer tot zijn recht komt. Kies een kamer, kies een wandkleur en combineer het met je favoriete vloer. Alle Lundia laminaatvloeren staan in het systeem, zodat je ze allemaal kan proberen. Bekijk bijvoorbeeld het effect van een laminaatvloer met een v-groef of de werking van wit laminaat in combinatie met een donkere muur.

Met de vloerenconfigurator bepaal je ook de legrichting. Op die manier kan je écht zien hoe jouw vloer eruit ziet. Maak uiteenlopende combinaties en wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet. De mooiste samenstellingen bewaar je in de favorietenlijst. Dan kan je je eigen creatie later nogmaals bekijken of voorleggen aan familie en vrienden.

Praktisch en sterk

Naast een mooie look, is het ook van belang dat de vloer praktisch is. Er moet natuurlijk wel lekker op gelopen worden, zonder dat je bang bent om de vloer te beschadigen. Het dagelijkse doen en laten bepaalt hoe sterk jouw vloer moet zijn. Een groot voordeel is dat laminaat in veel gevallen de ideale vloer is. De sterke toplaag zorgt ervoor dat intensief gebruik geen enkel probleem is. Daarnaast is Lundia’s laminaat sterk en makkelijk schoon te maken. Wil je graag vloerverwarming? Met veel laminaatvloeren is dat mogelijk.

Alleen nog leggen

Heb je de keuze gemaakt? Met de vloerenconfigurator zie je met één klik de productinformatie en hoeveel meter je nodig hebt. Ideaal, want zo weet je precies waar je aan toe bent. Het enige wat je nog hoeft te doen is de vloer bestellen. Eenmaal in huis is het dankzij Lundia’s speciale click systeem makkelijk te leggen. Met onze stap voor stap uitleg kan je al snel genieten van je nieuwe vloer. En omdat wij veel vertrouwen hebben in ons vakmanschap, geven we maar liefst 20 jaar garantie!

  • Deel dit bericht